Sunday Digestive

En scene for lokale, uetablerte artister!

Sunday Digestive ble startet i 2008 etter initiativ fra den svært engasjerte og musikkinteresserte staben i Parkteatret Bar. De hadde lenge hatt et ønske om å lage en scene for lokale, uetablerte artister; et sted der unge band får muligheten til å vise seg fram – og faktisk tjene en slant til videre mål i karrieren. En søndag ble teppene trukket for, lillescenen rigget til og konseptet Sunday Digestive var født – en scene av og for musikere. Siden den gang har Sunday Digestive blitt arrangert ti søndager i høst- og vårsemesteret, og det har med årene utviklet seg til å bli et velkjent konsept der mange senere kjente band og artister har startet sin karriere.

Blant de som har spilt er Moddi, Hanne Kolstø, Morten Myklebust, Kaja Gunnufsen, Daniel Kvammen, Billie Van, The Switch, Bow To Each Other, Farao, Thea Hjelmeland, Aiming For Enrike, Pikekyss, Fieh, Kristian Torgalsen og Sassy 009.

Gjennom konseptet ønsker vi å fremme dyktige, lovende, sjarmerende og sære artister – og å få folk opp av sofaene på ukas hyggeligste dag, søndagen! Sunday Digestive har 20 års aldersgrense og konsertstart presis kl. 20 – dørene åpner en halvtime tidligere. Billetter kjøpes i døra, og koster aldri mer enn 130 kroner.

Hvis du eller bandet ditt har lyst til å spille på Sunday Digestive, ta kontakt med linda @ parkteatret.no.

Dette er Sunday Digestive-høsten 2018:

19. august: Alphie
26. august: Jazzy Arafat
2. september: Stine Mako
9. september: Fervent Mind
23. september: Sparkx
7. oktober: Pre-Echo
28. oktober: Aleksander Kostopoulos
11. november: Sweet Nothing
18. november: Ísa
2. desember: Mia Berg