Sjefen vår er kåret til årets by:Larmer!

Daglig leder for Parkteatret Scene, Limita Lunde, mottok torsdag prisen årets by:Larmer. Hedersprisen deles hvert år ut av by:Larm-styret til en bakmann/-kvinne i musikkbransjen som har utmerket seg for sin innsats for norsk musikk, med spesiell innsatsvilje og pågangsmot, høy grad av idealisme og innovasjon. Prisen skal løfte frem i lyset en vinner som er til inspirasjon for andre og som jobber aktivt for å fremme norsk musikk.Her er juryens begrunnelse:

«Årets by:Larmer er en ekte idealist, faglig profesjonell og dyktig til fingerspissene. Limita brenner for å gi publikum gode konsertopplevelser og for norsk musikk og nye norske artister. Hun er hardtarbeidende, inkluderende, blid, positiv og deler gledelig sin kunnskap. Et utpreget JA-menneske som bidrar frivillig i mange ulike roller i norsk musikkliv. Sånne folk vokser bransjen på. Limita er også en hardbarka by:Larm-delegat som er på seminarer hele dagen og ser konserter med nye band hele natta, og har sittet i by:Larm-juryen i mange, mange år.

Kollegaer omtaler henne som svært ryddig, ansvarsfull og pålitelig, og en som jobber minst 150%. Limita jobber som daglig leder og bookingansvarlig ved Parkteatret i Oslo, hvor hun har jobbet siden 2010. Født i Oslo, oppvokst i Sogn og Fjordane. Utdannet jurist, med master i rettsvitenskap fra UiO. Har også masse erfaring fra frivillighet. Startet sin karriere som frivillig i Øya i 2004, nå er hun avdelingsleder i samme festival og avvikler i år sin 12. Øyafestival. Utover dette er hun også styreleder i Musikkbyen Oslo og kursleder i NKA. Limita har også vært en av initiativtagerne bak Yngling, som representerer et vellykket konserttilbud for ungdom.

»

Gratulerer, Limita! ❤

Foto: Paal Ritter Schjerven