Praktisk info

Corona-virus / Covid-19
Vi gjør fortløpende vurderinger og følger nøye med på FHIs anbefalinger.

Dersom en konsert skulle bli avlyst eller det skjer endringer, vil alle billettkjøpere få tilsendt informasjon på e-post, og vi vil annonsere dette på vår nettside og i konsertens Facebook-event.

Vær trygg på at sikkerheten og helsen til alle våre ansatte og besøkende er vår største prioritet. Vi har økt fokus på hygieneråd gjennom informasjon til personell, artister og publikum ved blant annet informasjonsplakater, tilgjengelige hygieneprodukter, samt renhold og desinfisering av utsatte punkter. Vi desinfiserer alle håndtak, toaletter og kortterminaler flere ganger daglig, og oppfordrer alle til å være nøye med håndvask.

Påvist smitte hos deltagere/utøvere/publikum vil medføre behov for sporing og karantene av nærkontakter. Vi oppfordrer publikum til å melde fra til oss dersom de får påvist smitte, slik at vi får varslet andre som var til stede på samme arrangement.

For oppdatert informasjon besøk sidene til Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet.

helsedirektoratet.no

fhi.no

Billettsalg
Billetter selges via Ticketmaster. Salgstelefonen til Ticketmaster, 815 33 133, er betjent mandag til fredag kl. 08.00–16.00 og lørdag kl. 10.00–14.00. Du kan også kjøpe billetter på ticketmaster.no. Når bestillingen er fullført, får du en bekreftelse på e-post. Det er derfor viktig at du oppgir riktig e-postadresse. Hvis du har betalt billettene dine online og de skal sendes i posten, blir de sendt til den adressen som er oppgitt i brukerkontoen din. Vennligst sjekk at din postregistrerte adressen er rett før du bestiller billetter. Billettavgift kommer i tillegg til oppgitt billettpris. Kjøpte billetter refunderes ikke.

På konsertdagen kan du (så lenge det er billetter igjen) kjøpe billetter i døra fra åpningstiden.

Avlyst konsert
Ved avlysning av konsert må kjøpt billett refunderes innen siste frist for refundering. Dette tidspunktet oppgis i forbindelse med avlysningen. Billetter betalt med kredittkort på internett eller telefon kan refunderes ved å ringe 815 33 133. Oppgi referansenummer eller registrert telefonnummer. Beløpet blir tilbakeført til kredittkortet som ble brukt ved kjøp. OBS: Avgifter refunderes ikke.

Kortterminal
Vi tar kort i billettluka og i baren.

Sitte-/ståplasser
Dersom det er sitteplasser på en konsert eller annet arrangement er det «førstemann til mølla»-prinsippet som gjelder. Dersom man har vansker med å stå og behøver en stol, er vi selvfølgelig behjelpelig med dette.

Garderobe
Vi har gratis ubemannet garderobe der tøy og eiendeler henger på eget ansvar. Ved større arrangementer er garderoben bemannet, og man kan henge fra seg for kr. 40,- per jakke. NB! Begrenset kapasitet.

Aldersgrense
Aldersgrensen på det aktuelle arrangementet er oppgitt i arrangementskalenderen. Dersom det er 18- eller 20-årsgrense MÅ man være fylt henholdsvis 18 eller 20 år. Vi har dessverre ingen fast vergeordning.

På arrangementer med aldersgrense er det legitimasjonsplikt. Gyldig legitimasjon er pass, førerkort og bankkort. Foto på legitimasjon må være lett identifiserbar med bruker. Misbruk av legitimasjon (falsk legitimasjon eller bruk av andres legitimasjon) vil bli politianmeldt og legitimasjon vil bli beslaglagt.

På arrangement med fri aldersgrense er det ingen alkoholservering.

Fotografering
Det er generelt fotoforbud på alle våre arrangementer og det må søkes om tillatelse til fotografering. Søknad sendes til info(at)parkteatret.no. Pressefotografkort gjelder ikke. Det tas forbehold om fotorestriksjoner fra artist.

Gjenglemte klær/ting
Gjenglemte ting kan hentes på hverdager mellom kl. 10.00 og kl. 16.00. Vi setter pris på om du ringer (22 35 63 00) i forkant.

Ørepropper
Det er høyt lydnivå på enkelte konserter. Ørepropper er tilgjengelig i baren.

Offentlig transport
Trikk 11, 12 og 13 stopper rett utenfor Parkteatret. Navn på trikkestopp: Olaf Ryes plass. Nærmeste taxiholdeplass er ved Birkelunden, 500m fra Parkteatret.

Parkering
På Grünerløkka er det innført beboerparkering, slik at det er begrenset med parkeringsplasser tilgjengelig. Det er imidlertid noen parkeringsplasser på Olaf Ryes plass hvor man kan stå mot avgift.

Tilgjengelighet for bevegelseshemmede
Det er trinnfri inngang til konsertsalen. Salen er delt i to deler adskilt av et trappetrinn, men begge deler av salen har adkomst fra gangen. Parkteatret Scene har toalett for rullestolbrukere. Vi godtar ledsagerbevis, men på grunn av kapasitet tar vi kun imot et begrenset antall per konsert. Send en henvendelse til info(at)parkteatret.no dersom du ønsker å benytte deg av ledsagerbevis.

Strobelys
Det brukes strobelys på enkelte av våre konserter. Det blir i så fall opplyst om dette i konsertsalen.