Parkteatret vant Gaffas Spesialpris for 2013!

Parkteatret har vunnet sin første Gaffapris for arbeidet med Yngling, en konsertserie for deg under 18 år. Vi er utrolig stolte over dette og gleder oss til å fortsette arbeidet med å tilby aktuelle, norske artister til et ungt publikum!

«Redaksjonens Spesialpris, som deles ut til en kunstner/arrangør/forening eller spillested som har gjort en ekstraordinær innsats for musikklivet i Norge det foregående år, går til Parkteatret for deres u-18 konsertserie Yngling.» gaffa.com

Yngling
Yngling er en konsertrekke rettet mot ungdom mellom 14 og 18 år. Engasjementet bak prosjektet er drevet av et tydelig behov for et slikt tilbud, samt av et sterkt ønske fra Parkteatret sin side om å bidra til å gjøre ny norsk musikk av høy kvalitet tilgjengelig for flest mulig. Målet er at ungdom kan oppdage og oppleve ny, norsk og aktuell musikk innen ulike sjangre på lik linje med det voksne publikum. Vi mener at ungdom under 18 fortjener et sted de kan komme og se sitt yndlingsband i rusfrie og trygge omgivelser. Prosjektet ble startet i begynnelsen av 2013, og over tre lørdager i løpet av våren ble det dobbeltkonserter på hovedscenen – en konsert kl. 19:00 med fri aldersgrense, og en konsert med 18 års aldersgrense kl. 21:00.

Høsten 2014 utvider Parkteatret Scene tilbudet med hele seks dobbeltkonserter, og håper så mange ungdommer som mulig tar turen innom!

Vår 2013: Honningbarna, Mikhael Paskalev, Casa Murilo
Høst 2013: Ungdomskulen, Heyerdahl, Jonas Alaska, Provian Audio, Rumble in Rhodos, Passenger, Kaveh.

facebook.com/parkyngling