Bar

Med bakgrunn i de nye bestemmelsene fra Oslo kommune, som trer i kraft mandag 9. november kl. 00.00, må Parkteatret bar og scene dessverre stenge i tre uker fremover.


Parkteatret Bar åpnet våren 2003 i den gamle foajeen til Parkteatret Kino fra 1907. Vi har beholdt det verneverdige inngangspartiet, og gjenskapt det opprinnelige interiøret i klassisk art deco-stil. I helgene blir det tidlig fullt og DJs spiller opp til sittedans. Den solfylte uteserveringen har utsikt mot Olaf Ryes plass, og er en populær møteplass for bydelens beboere og besøkende.

Parkteatret Bar er stolte av at vi tidlig fokuserte på kvalitetsbevisst håndverksøl fra inn- og utland. Vi rullerer jevnlig på mikroølutvalget, og tilbyr spesielle øltyper fra fortrinnsvis norske produsenter på tapp. I tillegg serverer vi (tempererte!) viner fra de beste produsentene, samt klassiske cocktails og et møysommelig utvalg av brennevin. På dagtid serveres kaffe, hjemmelagde leskedrikker, varm focaccia fra Focacceria og bakevarer fra Boulangerie M.

Smittesporing:
Alle skjenkesteder pålegges å ha et system for registrering for å gjøre smittesporingen mer effektiv. Vennligst scan QR-koden ved inngangen for registrering.

Opplysningene slettes etter 14 dager, og vil kun bli brukt ved eventuell smittesporing.

Åpningstider:
Mandag og tirsdag: 12.00 – 00.00
Onsdag og torsdag: 12.00 – 00.00
Fredag og lørdag: 12.00 – 00.00
Søndag: 12.00 – 00.00

Siste innslipp for nye gjester er kl. 22.00.
Baren har 20 års aldersgrense.

facebook.com/Parkteatret