Oppvarming med Timeflies

Timeflies er på turné helt fra USA, og 5. desember står de på scenen på Parkteatret! De har hatt stor suksess etter at de slo gjennom med debutalbumet i 2011. Album nummer to, «After Hours», gikk rett inn på 8. plass på Billboard, og samtidig opp til 1. plass på iTunes Top Pop Albums-lista. I disse dager er de også aktuelle med den helt nye singelen «Gravity.» Vi slo av en prat med gutta!

I kjent konsertstil, må vi varme opp før vi kommer til hovedacten, så…

Hvilket dyr ville du vært og hvorfor?
– Åh, det er et vanskelig spørsmål. Men kanskje en hvithodehavørn (fun fact: dette er USAs nasjonalfugl). Hvorfor? Iiiii just wanna fly.

Sett tilbake i tid: hva er det flaueste du har gjort fordi du var forelsket?
– Jeg så Sex and the City-filmen. Vi trenger ikke snakke om det….

Hvis du måtte velge en av disse aktivitetene, ville du helst skiftet dyne- og putetrekk, eller strøket en skjorte?
– Sengetøy. Men hadde jeg hatt en steamer, hadde jeg valgt skjorte uten å nøle. Sånne laken… Du vet aldri om du setter det på riktig vei før det er for sent.. ah, det er bare alt ved det.

unknown

Hvilken sang synges mest i dusjen?
– Frank Sinatra – «I’ve got the world on a string»

Hva ville du gjort om du vant i Lotto?
– Investert alt i Elon Musk, og så spurt ham om vi kan reise til verdensrommet og spille inn en låt der. Vi kunne kalt låta «Gravity.» Eller vent…

Hvis du måtte velge, hvilken superkraft ville du hatt?
– Må være telekinese. Hvis man kunne flyttet ting med tankene sine, og påvirke andres tanker.. det er ganske game over.

Sånn, da er vi klare for headlineren!

Hvilken var den første konserten du noensinne var på? Hvor gammel var du, hvem spilte og hva gjør at du husker den?
– Jeg var på en Bruce Springsteen-konsert på bursdagen min da jeg var sånn ti år. Bare det å føle energien fra publikum, og måten Bruce kontrollerte følelsene våre på. Jeg ble helt betatt.

Og hva med den første konserten dere selv spilte?
– Vår første ordentlige konsert var i en bandkonkurranse da vi hadde et funkband som het The Ride. Jeg husker jeg fikk et skikkelig kick av å opptre. Jeg elsket hvert sekund av å være på scenen.

Hva er din inspirasjonskilde?
– Jeg tror det er musikk i seg selv. Den følelsen jeg får av å opptre, lytte og skrive. Det er en så enormt stor del av livet mitt, og det å kunne dele det med noen i det hele tatt er det som gir meg glede hver dag.

pexels-photo

Hvilken artist/band hører du mest på om dagen?
– Det er så mange bra artister akkurat nå, og det som er gøy i popmusikken er at så mange mennesker pusher grenser. Jeg liker veldig godt det nye Jon Bellion-albumet, jeg elsker Flume, Rae Sremmurd, Marshmellow, George Ezra… Ganske variert.

Hva kan folk forvente av Yngling-konserten deres?
– Det er en alltid en fest når vi kommer til byen. Vi har med oss masse energi og kjærlighet uansett hvor vi er. Vær klare til å slå dere løs!

Hva synes dere om Yngling og Yngling-publikummet?
– Siden vi aldri har spilt i Norge før, ønsker vi å vise alle hva vi gjør og hvem vi er. Det spiller ingen rolle hvor gammel du er, hvis du er med på greia, går vi all in!

Lyst til å gå på konsert? Klart du har lyst til det! Billetter kan kjøpes her 💖