Oppvarming med Sval

Tidligere i år ga Sval ut sitt debutalbum, «Mellom oss». 26. oktober fyller Norges popprinsesse 18 år, og samtidig slipper hun en helt ny singel, for første gang på engelsk! Gratulerer med dagen, Sval! Og gratulerer med dagen til oss som endelig får høre låten «Trustless». Lørdag 29. oktober spiller hun og bandet hennes to år, to, to år, to… nei, beklager, TO KONSERTER på Parkteatret. En med 18-årsgrense, og en Yngling med fri alder! 

I kjent konsertstil er vi nødt til å varme opp før headlineren, så…

Hvilket dyr ville du vært og hvorfor?
– Jeg tror jeg ville vært en fugl, så jeg kunne prøvd å fly 🙂

svalfugl

Sånn tror vi Sval hadde sett ut som en fugl <3 Fargerik og flott!

Sett tilbake i tid: hva er det flaueste du har gjort fordi du var forelsket?
– Jeg kommer ikke på noe flaut jeg har gjort fordi jeg var forelsket, men jeg har garantert sagt noe dumt eller flaut foran den jeg har vært forelsket i…

Hvis du måtte velge en av disse aktivitetene, ville du helst skiftet dyne- og putetrekk, eller strøket en skjorte?
– Strøket en skjorte! Å skifte dyne- og putetrekk er noe av det kjedeligste jeg vet om.

Hvilken sang synges mest i dusjen?
– Det varierer veldig! I det siste har jeg sunget mye «Crash» av Usher.

Hva ville du gjort om du vant i Lotto?
– Det hadde vært morsomt å spørre venner og familie om hva de ønsker seg mest av alt til jul, uansett om det er «urealistiske» ønsker eller ikke, og så overraske dem og være helt julenisse og gi dem alle tingene de ønsker seg <33 Og så ville jeg kjøpt en fin bil, så jeg har litt motivasjon til å ta lappen :))

nissesval

Hvis du måtte velge, hvilken superkraft ville du hatt?
– Teleportering!

Sånn, da er vi klare for headlineren.

Hvilken var den første konserten du noensinne var på? Hvor gammel var du, hvem spilte og hva gjør at du husker den?
– Den første ordentlige konserten jeg husker å ha vært på, må være MGPjr-finalen i 2005. Det er jo en TV-sending, men for 7 år gamle meg var det konsertopplevelse i massevis! Ti finalister spilte sanger de hadde skrevet selv, og jeg husker det så godt fordi det var da jeg fant ut at det var noe jeg også ville være med på selv en gang.

Og hva med den første konserten du selv spilte?
– Jeg sang på noen skoleavslutninger da jeg gikk på barneskolen, men den første ordentlige konserten jeg spilte var da jeg var med i MGPjr og opptrådte i Oslo Spektrum.

Hvem er din inspirasjonskilde?
– Jeg tar inspirasjon fra mange ulike mennesker. Selvfølgelig blir jeg inspirert av menneskene jeg omgås til daglig, men jeg tar også mye inspirasjon fra artister som Kiiara, Frank Ocean, Halsey og The 1975, for å nevne noen.

Hvilken artist/band hører du mest på om dagen?
– I det siste har jeg hørt mye på Frank Ocean og Seafret.

Hva kan folk forvente av Yngling-konserten din?
– Dette er en konsert jeg gleder meg så masse til å spille! Jeg skal spille mange sanger, både nye og gamle, og kanskje til og med noe helt nytt ingen har hørt før. Jeg tar med meg det fine bandet mitt og vi lover god stemning 🙂

Hva synes du om Yngling og Yngling-publikummet?
– Jeg digger Yngling! Jeg var blant annet og så Jacob Whitesides for et år siden på Parkteatret selv, og jeg synes det er bra at unge folk kan få komme og ha det gøy på konserter selv om de ikke er fylt 18 ennå. Jeg gleder meg til å spille for Yngling-publikumet, og jeg håper de synger med for full hals, for det vet jeg de er flinke på. (Yesss, det skal vi <3)

Lyst til å gå på konsert? Billetter til Yngling her og over 18 her 🙂