Oppvarming med MYRA

22. september spiller MYRA dobbelkonsert på Parkteatret, og vi gleder oss stort til Yngling-konserten med fri alder. Tradisjonen tro har vi tatt en prat med stjerneskuddet fra Bergen, og hun lover en heftig konsert, toppet med 

spicy srirachasaus og krydret med funk! 

ASL (age/sex/location):
– 22, dame, Oslo.

Hva er det beste du vet på internett?
– Jeg liker hvordan internett er en dynamisk samling av ulike verdener, mennesker og liv. Det er så mye å ta fra, lære og finne! Men ved siden av å tilegne seg kunnskap, er kattevideoer og memes ganske digg også.

Hva er det flaueste du har gjort fordi du var forelsket?
– I 1. klasse på barneskolen fanget jeg en gutt i et hjørne under gjemsel. Jeg lente meg innover for å gi ham et kyss. I full panikk dyttet han meg bakover så jeg falt og dunket hodet i bordspissen. Jeg begynte å silblø, og måtte på legevakten. Sydde ett par sting som enda er synlige i venstrebrynet.

Hva var det siste du søkte på i Google?
– Det siste jeg søkte på i Google var «ett fett svar til spørsmål om hva jeg sist søkte på i Google».

Hva er din go-to karaokelåt?
– Britney Spears – «Toxic»

Hva har du ledd av i dag?
– Jeg ler av ganske mye hele tiden, egentlig. I dag satt jeg på bussen og tenkte på noe morsomt, og begynte å le ganske høyt. Jeg fikk selvsagt blikk. Etterhvert lo jeg av alle blikkene jeg fikk. Det var sikkert noen som lurte på hva jeg lo sånn av for meg selv. Men det er mellom meg og meg selv.

Hva ville du gjort om du vant i Lotto?
– Det kunne sikkert bikket begge veier. Jeg kunne enten blitt stormannsgal, eller gitt fra meg mesteparten til andre som hadde mer bruk for det enn meg. Jeg ville definitivt i hvert fall investert i mennesker, og viktige tiltak som barns rettigheter.

Hvilken superkraft ville du helst hatt?
– Jeg har allerede mange superkrefter! Jeg har evnen til å gjøre noen glad. Jeg har evnen til å få folk til å le (på ekte, ikke falskt), og noen ganger har jeg også kanskje evnen til å inspirere noen?!Hvis du kunne synge en duett med hvem som helst, hvem ville det vært og hva ville tittelen blitt?

– Av internasjonale artister ville jeg laget en duett med Chance the Rapper som jeg ville kalt «La Cucaracha», og videoen hadde jeg filmet i en liten landsby i Mexico. Av norske artister ville jeg laget en saftig duett med Unge Ferrari. Vet ikke helt hva jeg ville kalt den, men en julesang hadde vært fett!

Hvilken var den første konserten du var på? Hvor gammel var du, hvem spilte og hva gjør at du husker den?

– Så vidt jeg kan huske var det Spetakkel i Breimyrahallen. Jeg var rundt ni år, og husker det godt fordi Spetakkel rocket meg hardt på den tiden– sånn som på sangen deres.


… og hva var den første konserten du spilte selv?
– Min første egne konsert var en sen høstkveld i november 2016 på Oslovelo på Birkelunden. Alle satt og jeg skalv. Men vennene mine var der, og jeg hadde det kjekt og det ble en utrolig bra kveld!

Hvilken artist/band hører du mest på om dagen?
– Nå om dagen hører jeg mest på SZA. Hun er en rå dame med en fantastisk stemme. Albumet hennes «Ctrl» er en lekker rosebusk blant ruiner. Sårt, men vakkert.

Hva kan vi forvente av Yngling-konserten din?
– Det blir en saftig rett med ingredienser som hip hop og r’n’b, toppet med spicy srirachasaus og krydret med funk. Showet kommer til å bli energisk og pimpin’!

Hva synes du om Yngling-konseptet?
– Yngling er et fantastisk konsept! Musikk har ingen aldersgrense, og alle aldre må få nyte en god konsert eller to i ny og ne. Yngling er et utrolig godt initiativ jeg tror mange setter pris på, samtidig som det kan være med å bygge opp unge musikere fra ung alder.

Om du vil oppleve MYRAs saftige konsert toppet med spicy srirachasaus og krydret med funk, er det bare å plukke opp billetter her