Oppvarming med Mikhael Paskalev

Fredag 10. februar spiller Mikhael Paskalev hele to konserter på Parkteatret, først en Yngling med fri aldersgrense og så en med vanlig 18-års grense. Dette gleder vi oss til! Den nye singelen «Witness» ble sluppet i november og vi får ikke nok av den. Vi slo av en liten prat med Paskalev. 

I kjent konsertstil varmer vi som alltid opp før vi kommer til hovedacten, så…

Hva er det flaueste du har gjort fordi du var forelsket?
Jeg sang The Kelly Familys «I Can’t Help Myself» på et allmøte som 13-åring, for å si unnskyld til kjæresten min.

Hvilket dyr ville du vært og hvorfor?
Bjørn, fordi de er så rolige på vinteren og bare loffer rundt og «fisker» på sommeren.

Hvem er du i Skam?
Jeg er Ruben Gran som spiller lærer <3 Jeg har for mye ansiktshår til å spille noen av de ungfolene. Men før jeg fikk slikt, var jeg vel han med de bustete øyenbryna, som jeg har glemt navnet på. Sånn snill type som tror han burde være tøff og prøver seg på det.

Nrk P3 GIF - Find & Share on GIPHY

Hvis du kunne valgt å leve når som helst i historien, når ville det vært? Hvorfor?
Tilbake til urmennesket. Så kan jeg være mer apekatt og mindre mann, og være fornøyd med bananer, leik og soving.

Hva er det beste du vet på internett?
Bad Lip Reading av den amerikanske presidentinnsettelsen, hvor Mike Pence sier «thank you, my prince» til Trump på dansegulvet. 😂

Sånn, da er vi klare for headliner-spørsmålene.

Hvilken var den første konserten du var på? Hvor gammel var du, hvem spilte og hva gjør at du husker den?
Min første konsert var vel min far som spilte til dans på Hovden Høyfjellshotell. Megafunny nå, men da var det vel blodig alvor for meg. Husker han sang masse jalla låter som han ble bedt om, men at han avslutta med Stevie Wonders «All in Love is Fair» og da syntes jeg pappa var verdens kuleste. Siden har jeg bare prøvd å bli han.

Den første ordentlig store konserten var Foo Fighters på Quartfestivalen i 2005. Da begynte jeg å gråte litt. Haha! Det var ikke mange konserter på Sunnmøre for ti år siden, og i hvert fall ikke for publikum under 18.

Hva med den første konserten du selv spilte?
Jeg spilte en konsert for en MC-klubb i Molde da jeg var rundt 14. Det var med pappa, som heter Georgui, og vi hadde annonsert konserten som «George Mikhael spiller live».

Hvem er din største inspirasjonskilde?
Jeg liker å hente fra mange plasser. Eller i hvert fall mange filmer og musikere. For eksempel Donald Glover som gjør alle tingene jeg har lyst til å kunne, men megabra! Han har skrevet og spiller i sin egenproduserte serie «Atlanta», som er helt rå, og lager musikk som er vel så bra, under navnet Childish Gambino. Jeg liker folk som gjør mye forskjellig. Tror det er det jeg ser opp til.

Hva kan vi forvente av Yngling-konserten din?
Hovedsaklig musikk, men også litt prat.

Hva synes du om Yngling og Yngling-publikummet?
Vi elsker Yngling publikummet! <345 Det er ingen som lager like bra stemning: Sist ble det en veldig ektefølt stemning for oss på Yngling-konserten. Og ingenting er vel bedre enn det!

Du vil vel ikke gå glipp av dette? Billetter til Yngling her. Over 18-konserten er utsolgt, men Ynglingen er åpen for alle aldre, så det er bare å komme! Hajk varmer opp 🙂