Oppvarming med Cezinando

Hele Oslos gullgutt Cezinando slapp akkurat den superfine nye singelen «Håper du har plass», og nå er det bare noen små uker igjen til den utsolgte Yngling/Øya Ung-konserten 29. april! Vi gleder oss sjukt mye, og varmer opp med litt Yngling-snakk.

Som vanlig starter vi med en lett oppvarming, i god konsertstil:
Hvilket dyr ville du vært og hvorfor?

– Havørn fordi fly.

Hva er det flaueste du har gjort fordi du var forelsket?
– Tror ikke jeg har følt noe særlig flauhet i sammenheng med forelskelse.

Hvem er du i Skam? 
– Eskild fordi sassy.

Hva var det siste du spiste?
– Purre- og potetsuppe med brød.

Hva har du ledd av i dag?
– Meg selv.

Hva er din go-to karaokelåt?
– Lil B – «I Love You»

Hva er det beste du vet på internett?
– Søte dyr.

Hva er ditt mest overraskende talent?
– Jeg kan blåse røyk ut av munnen uten å trekke røyk fra noe.

Hvis du kunne valgt å leve når som helst i historien, når ville det vært?
– Når de bygde pyramidene fordi hvordan.

Sånn, da var oppvarmingen unnagjort, og vi er klare for headlinerspørsmålene!
Hva var den første konserten du var på?

– Den første konserten jeg husker er Beyoncé i Vikingskipet. Jeg var vel 10-11 og hun var favorittartisten min. Jeg gråt så mye og intenst da mamma ga meg billettene, og konserten var helt fantastisk.

Og hva med den første konserten du selv spilte?
– Jeg tror den første var på Universitetsplassen i anledning Gatekunst 4-konserten. Jeg gjorde «Unge Pistoler»-sangen med Jaa9 & OnklP og hele den norske kongefamilien var der. Et par måneder senere fikk jeg og de andre kidsa som var med på prosjektet personlig invitasjon til julekonsert på slottet. Det var stas.

Hvilken musikk hører du mest på om dagen?
– 612!

Hva kan vi forvente av Yngling-konserten din?
– Det blir skikkelig hyggelig, rett og slett. Kidsa skal vite at vi ikke drar på noe mindre enn for de voksne!

Hva synes du om Yngling og Yngling-publikummet?
– Elsker konseptet. Flere konserttilbud til de under 18! Viktig! Yngling-publikummet slår meg som veldig takknemlige.

Cez, vi elsker deg og ❤️  Det er dessverre ikke flere billetter igjen til konserten 19. april, men dere som allerede har kjøpt har virkelig noe å glede dere til! Sees der.

(Foto: Matias Pasenau)