Oppvarming med Bry

Lørdag 6. mai kommer irske Bry til oss for å spille Yngling-konsert med fri aldersgrense. Bry var sist å se i byen som oppvarmer for Twenty One Pilots i Oslo Spektrum, og det blir skikkelig stas å få ham til oss! Vi ga Bry noen spørsmål å bryne seg på (hehe), og starter som alltid, i god konsertånd, med en lett oppvarming før hovedacten:

Hvilket dyr ville du vært og hvorfor?
– En panda. Det er et liv i latskap. Dessuten hadde jeg sett supersøt ut.

Hva er det flaueste du har gjort fordi du var forelsket?
– Da jeg var 10 var jeg forelsket i en jente i klassen min som het Susan. Jeg sto på stolen min midt i klasserommet og sa til alle at jeg ville lese et dikt jeg hadde skrevet til henne. Læreren ble så overrasket at hun bare lot meg gjøre det. Det var forferdelig. Susan sa ja til å date meg, men det viste seg at hun bare gjorde det for å redde meg fra skammen, for tre timer senere (de tre lykkeligste timene i mitt liv), dumpet hun meg og ga diktet tilbake.

Broken Heart on Apple iOS 10.2Crying Face on Apple iOS 10.2

Hva er din go-to karaokelåt?
– «I Try» av Macy Gray.

Hva har du ledd av i dag?
– Jeg var akkurat ute og løp i parken hjemme, og da jeg kom hjem oppdaget jeg at underbuksa hadde vært stappet opp i t-skjorta hele tiden.

Hva er det beste du vet på internett?
– Pandavideoer, eller hva som helst med hunder.

Hva er ditt mest overraskende talent?
– Jeg kan ramse opp alle land i verden og hovedstedene deres, og beskrive flaggene. Et fullstendig ubrukelig talent.

Hvis du kunne valgt å leve når som helst i historien, når ville det vært?
– Når som helst i fremtiden, egentlig. Bare 100 år fra nå ville vært fantastisk å se. Jeg håper striper fortsatt er moderne.

Sånn, ferdig med oppvarmingen og klart for headliner-spørsmål.

Hvilken var den første konserten du var på? Hvor gammel var du, hvem spilte og hva gjør at du husker den?
– Det var med boybandet Five. Jeg var åtte år og sovnet etter den femte låta. Alt jeg husker er hvor deilig det var å sove.

Og hva med den første konserten du selv spilte?
– Jeg spilte trommer i et band på skolens moteshow da jeg var 15. Vokalisten fikk all oppmerksomheten og jeg hatet ham for det.

Hvem eller hva er din største inspirasjonskilde?
– Vennene og familien min. Musikalsk elsker jeg alle som kan skrive bra tekster, så Tyler Joseph, Snow Patrol, Panic at the Disco.

Hvilken artist/band hører du mest på om dagen?
– Jeg har den nye plata til Ed Sheeran på repeat, men har fortsatt ikke bestemt meg for om jeg liker den. For en forvirrende mann.

Hva kan vi forvente av Yngling-konserten din?
– Det blir et stort show, fullt av energi og kontakt med publikum. Og så prøver jeg å lære meg litt norsk til den kvelden, så dét blir definitivt interessant.

Hvis du vil høre hvordan det går med norskopplæringen til Bry, er det bare å plukke opp billetter her. NB! Begrenset antall igjen, så ikke vent for lenge =)