Oppvarming med Anna of the North

9. november spiller Anna of the North dobbelkonsert på Parkteatret, og vi gleder oss enormt til å se duoen på scenen hos oss! Etter samarbeidet med Tyler, The Creator (og Frank Ocean), slapp Anna of the North endelig deres debutalbum i høst. I den anledning gjør de sine første headlinerkonserter i Oslo. Vi har varmet opp med vokalist Anna:

ASL (age/sex/location)
:
– 28/girlie/Oslo

Hva er det beste du vet med internett?

– Internett har sine positive og negative sider som alt annet. Men jeg syntes det er utrolig bra at alle har en plattform hvor man kan få vise sine kreative sider! Jeg, for eksempel, hadde ikke vært der jeg er i dag uten.

Hva var det siste du søkte opp i Google?

– Billige flyreiser hjem fra Paris.

Tre ting du ikke kan leve uten:

– Balsam. Vann. Jeg vet at alle trenger vann for å overleve. Men jeg elsker vann. Og headset.

Hva er din go-to karaokelåt?

– Celine Dion – «Because you loved me».

Hva er det flaueste du har gjort fordi du var forelsket?

– Hmm. Jeg vet ikke helt hva som er det flaueste jeg har gjort. Men jeg var ganske obsessed med gutter og kjærlighet da jeg var yngre. Jeg skulle kanskje ønske jeg brukte den tiden på å lære meg å spille gitar ordentlig eller noe 🙂

Hva har du ledd av i dag?

– Jeg så på noen søte hunder på Instagram.

Hva ville du gjort om du vant i Lotto?
– Jeg hadde vært skikkelig voksen og investert pengene i en leilighet eller noe.

Hvilken superkraft ville du helst hatt?
– Gjelder teleportering? Det hadde vært helt sykt digg. I alle fall nå som jeg reiser så mye.

Hvilken sang synger du mest i dusjen?
– Alt av Celine Dion.

Hvis du kunne synge en duett med hvem som helst, hvem ville det vært og hva ville tittelen blitt?
– Celine Dion. Det måtte blitt en sånn power-motivasjonslåt. «Stay strong», eller noe.

Hvilken var den første konserten du var på? Hvor gammel var du, hvem spilte og hva gjør at du husker den?
– Jeg husker ikke så godt fra da jeg var bitteliten, men jeg brukte fake leg for å se Fat Joe på Rockefeller. Alle venninnene mine brukte samme leg, så store deler av konserten gikk med på å gå ut og inn etter hvert som vi hadde fått stempel.

Og hva med den første konserten du selv spilte?

– Det var faktisk på Parkteatret da vi varmet opp for Seinabo Sey. Da var jeg nervøs.

Hvem eller hva er din største inspirasjonskilde? 

– Alt er inspirasjon for meg. Det kan være annen musikk, men også opplevelser. Ikke bare egne, men av mennesker rundt meg.

Hvilken artist/band hører du mest på om dagen?
– Jeg hører masse på Honne. Godgutter <3

Hva kan vi forvente av Yngling-konserten din?
– Jeg gleder meg veldig til Yngling. Vi skal danse og kose oss. Og så er det så kult at Boy Pablo blir med. Gleder meg masse til å se han selv.

Hva synes du om konseptet «Yngling»?
– Jeg syntes det er utrolig fint at alle uansett alder har mulighet til å oppleve samme musikk. Heia konsertlivet!

Om du vil oppleve Anna of the North med Boy Pablo som support, bør du skaffe deg billetter til Yngling-konserten her og 18+ her!