Oppvarming med Amanda Delara

Lørdag 4. november kommer Amanda Delara tilbake til oss, og spiller to konserter! Først en Yngling med fri aldersgrense, og senere på kvelden en for publikum over 18 år. Dette er Amandas første headlinerkonsert i Oslo, og vi gleder oss til å se en av landets mest spennende artister på scenen hos oss.

ASL (age/sex/location):
– 20 år/kvinne/NES.

Hva er det beste du vet med internett?
– At det er tilgang til ekstremt mye kunnskap!

Hva var det siste du søkte opp i Google ?
– «Stacy Nelson Sean Gillespie»

3 ting du ikke kan leve uten:
– Familie, venner, musikk

Hva er din go-to karaokelåt?
– «Umbrella» med Rihanna!

Hva er det flaueste du har gjort fordi du var forelsket?
– Det kan jeg ikke huske..? Har sikkert fortrengt det.

Hva har du ledd av i dag?
– Meg selv.

Hva ville du gjort om du vant i lotto?
– Først og fremst ville jeg spandert en ferietur med menneskene jeg er glad i, deretter investert noe av pengene i en leilighet og aksjer.

Hvilken superkraft ville du helst hatt?
– Denne er vanskelig! Det står mellom å kunne fly og å kunne lese og styre andre menneskers tanker.

Hvilken sang synger du mest i dusjen?
– Jeg synger ikke i dusjen…

Hvis du kunne synge en duett med hvem som helst, hvem ville det vært og hva ville tittelen blitt?
– Michael Jackson feat. Amanda Delara – «New Generation Vol 2».

Hvilken var den første konserten du var på? Hvor gammel var du, hvem spilte og hva gjør at du husker den?
– John Mayer på Norwegian Wood, da var jeg 16 eller 17 år tror jeg. Jeg husker den så godt fordi det var første gang jeg hørte låta «Gravity», som gjorde et sterkt inntrykk fordi publikum sang så godt med og virkelig følte låta. Jeg tenkte at sånn vil jeg få et publikum til å føle en dag.

Og hva med den første konserten du selv spilte?
– Hvis man ser bort fra skoletalentiader, spilte jeg min første konsert på Parkteatret i august i fjor.

Hvem eller hva er din største inspirasjonskilde? 

– Det er mye forskjellig som inspirerer meg, det kan være alt fra å reise til en spesifikk person. Når det kommer til ting, er jeg inspirert av hva som skjer i verden, blant annet konflikter. Når det kommer til mennesker, har jeg alltid vært veldig inspirert av Kanye West. Jeg syns også det Kendrick Lamar gjør er fantastisk – han er en veldig inspirerende låtskriver.

Hvilken artist/band hører du mest på om dagen?
– Det er så mangt. De siste dagene har jeg hørt mye på John Mayer og Timbaland.

Hva kan vi forvente av Yngling-konserten din?
– Dere kan forvente en konsert som det er lagt alt av sjel og hjerte i. Jeg gleder meg så mye!

Hva synes du om konseptet Yngling?
– Syns det er ekstremt bra, jeg har ofte opplevd selv å ikke kunne dra på events som jeg vet ville inspirert meg, nettopp fordi jeg har vært for ung. Derfor er jeg veldig glad for at unge får det samme tilbudet som de over 18. Det er på sin plass!

Vil du oppleve Amanda Delara live hos oss? Det er fortsatt billetter tilgjengelig for Yngling her og til konserten over 18 her (PS: få billetter igjen). Vi gleder oss stort, Amanda!

(Foto: Hermann Stenerud)