Informasjon om avlyste/flyttede show og refusjonsgaranti

Parkteatret er som resten av kultur-Oslo, pålagt å holde stengt, men vi håper at vi snart vil kunne arrangere konserter igjen. Med smittevern i fokus, vil vi legge til rette for trygge og hyggelige arrangementer på scenen vår.

Avlyste/flyttede show
Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere kommende arrangementer, men siden konsertene gjerne er del av en større turné hender det at det tar noe tid før vi har oppdatert informasjon. Vi forsøker så langt det lar seg gjøre å flytte planlagte arrangementer til en ny dato, men i noen tilfeller lar det seg dessverre ikke gjøre. I de tilfeller hvor et show blir avlyst eller flyttet, vil alle billettkjøpere motta informasjon om dette på e-post så snart dette er avklart (husk å sjekke spam-filteret, det hender de havner der). Vi vil også legge ut informasjon i arrangementets Facebook-event, og oppdatere vår nettside.

Refusjonsgaranti på billetter kjøpt etter 23. april 2020
Vi tilbyr nå refusjonsgaranti ved avlysning, på billetter kjøpt fra og med 23. april 2020. For å ta bort usikkerheten på om du får penger tilbake ved en eventuelt avlysning som følge av korona-viruset, gir vi alle som kjøper billetter nå en egen garanti på at du vil få refundert din billett dersom konserten senere skulle bli kansellert.

Dersom du har spørsmål vedrørende en konsert, send oss en e-post til info(at)parkteatret.no.

Hilsen alle oss på Parkteatret.