Informasjon om gruppebilletter, avlyste/flyttede show og refusjonsgaranti

Vi har nå så smått begynt å arrangere konserter og annet som er gøy på Parkteatret igjen, og det er så utrolig hyggelig! Med smittevern i fokus, legger vi til rette for trygge og hyggelige arrangementer på scenen vår.

Som resultat av dette, selger vi nå gruppebilletter til en rekke show. Det vil si at du kan kjøpe én gruppebillett som gjelder for deg og ditt følge (familie/samme husstand), som da vil stå ved samme bord. Vi sender også ut et oppmøtetidspunkt til alle i forkant av arrangementene, slik at vi unngår kø. Bestilling i baren foregår via QR-kode og betaling via Vipps.

Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere kommende arrangementer, men siden konsertene gjerne er del av en større turné hender det at det tar noe tid før vi har oppdatert informasjon. Vi forsøker så langt det lar seg gjøre å gjennomføre planlagte arrangementer, men i noen tilfeller lar det seg dessverre ikke gjøre. I de tilfeller hvor et show blir avlyst eller flyttet, vil alle billettkjøpere motta informasjon om dette på e-post så snart dette er avklart (husk å sjekke spam-filteret, det hender de havner der). Vi vil også legge ut informasjon i arrangementets Facebook-event, og oppdatere vår nettside.

Vi minner også om refusjonsgaranti for alle billetter kjøpt etter 23. april, du finner mer informasjon om den her.

Vi gleder oss over å se dere tilbake på Parkteatret, og ser frem til resten av høsten sammen med dere!

Hilsen alle oss på Parkteatret.