Crap Comedy Festival 23. – 25. januar 2020

Velkommen til den tiende utgaven av Crap Comedy Festival på Parkteatret! Dette er festivalen for deg som liker å le, bli overrasket og som vil oppleve de beste komikerne akkurat nå. 

På Crap Comedy Festival kan du se både komikere som vanligvis fyller digre saler verden over, nykommere som kommer til å bli det neste store og internasjonale komikere som kommer til å bli det neste store. Dette er festivalen for alt fra humornerder som føler de har sett alt, til deg som vil oppdage en ny favorittkomiker og til deg som bare vil se noe skikkelig, skikkelig morsomt live.

Torsdag 23. januar:
Kl. 20.30 – Blymandag – Utsolgt!
Kl. 22.30 – Blymandag – Ekstrashow!

Eksklusivt humorshow – det kan bare oppleves på Crap Comedy Festival. Se Odd-Magnus Willamson, Else Kåss-Furuseth, Morten Ramm, Sigrid Bonde Tusvik, Henrik Thodesen og Martin Beyer-Olsen sammen igjen som undergrunnsfenomenet Blymandag.

Flere av medlemmene har vært å se på TV de siste årene, men det snakker vi ikke om.

Ikke er det revy. Ikke er det standup. Det er bare Blymandag. Les mer // Billetter


Fredag 24. januar:
Kl. 19.00 Crap Stand Up
Et stand up-show med noen av de morsomste komikerne i Norge akkurat nå.

Komikere:
Marlene Stavrum
Unkt Hhønt
Jim Swann
Mette Alstad
Francisco Briceno
Hans Magne Skard
Les mer // Billetter

Kl. 20.30 Culturé Elité med Martin Beyer Olsen & Lars Berrum
Cülture Elité is a comedy show in English with Norwegians Martin Beyer-Olsen and Lars Berrum. The culture elite is under attack, but Lars and Martin don’t give a f**k. They will never stop talking about good grapes, litterature, art and titties.

«This is probably the best few moments of comedy I have seen» Kate Copsick, The Scotsman. Les mer // Billetter

Kl. 22.00 Late Night Stand Up
Norges morsomste late night show er tilbake. Late night showene på Crap åppå Park er allerede legendariske, og i år er intet unntak.

Komikere:
Jørgen Konradsen
Ahmed Mamow
Dag Sørås,
Elena Aronsen,
Sofie Frøysaa
++
Les Mer // Billetter 


Lørdag 25. januar:
Kl. 16.30 Skamfrelst – Live podcast med Christoffer Schelderup
Skamfrelst var Norges første podcast i sin tid med en komiker bak mikken. Startet opp av Christoffer Schjelderup som en ganske blodig kopi av «WTF with Marc Maron». Gjestene blir booket fortløpende, men det kan jo røpes at en komiker på nøyaktig 2 meter allerede har sagt ja. Så det blir nok en usedvanlig trivelig dagpod live fra Parkteatret! Les mer // Gratis inngang

Kl. 17.30 Humornieu har Lindmo
At Humornieu HAR Lindmo betyr at Morten Ramm inviterer noen av sine favorittkomikere til en liten prat, akkurat som Anne Lindmo gjør, og etter praten skal disse komikerne gjøre sine gode humorsett foran publikum! LINDMO kombinert med STAND-UP! Hva kan gå riktig??

Programleder/«Lindmo»:
Morten Ramm

Komikerne:
Vegar Tryggeseid
Michael Amundsen
Martin Marki
Ellen Andenæs Sekulic
Viggo Venn
David Kløve Kjernlie
Les mer // Billetter

Kl. 19.00 – Jordan Brookes (UK)
Vinneren av Best Comedy Show 2019 på verdens største og beste humorfestival, Edinburgh Fringe Festival. Vi er utrolig glade for å kunne presentere den soleklart beste komikeren vi så i hele 2019 på Crap Comedy Festival. Den kritikerroste Brookes er for tiden på en utsolgt turné i Storbritannia, men vi klarte heldigvis å få ham over til Norge for første gang, for en eksklusiv opptreden på Crap Comedy Festival sitt tiårsjubileum.

Dette er en komiker du skylder deg selv å oppleve live.

WINNER – Chortle Comedian’s Comedian Award 2018 – Best Show
WINNER: Dave’s Edinburgh Comedy Awards 2019 – Best Show
‘KEEPS HITTING LAUGHTER BUTTONS WITH PRECISION…CRAZILY, ADORABLY FUNNY..’ ★★★★ Scotsman
‘MASTERFUL IN HIS ABILITY TO HOLD THE AUDIENCE’S ATTENTION… KING OF THE DOUBLE BLUFF.’ Skinny Les mer // Billetter

Kl. 20.30 – Judah Friedlander (US)
Judah Friedlander har fått amerikanere til å le i over 30 år på stand up-scener over hele USA, og nå kommer han endelig til Norge for første gang!

Her hjemme er han nok best kjent for sin rolle gjennom syv sesonger i den prisbelønte komiserien «30 Rock». Etter suksessen med hans forrige kritikerroste show, «America Is the Greatest Country In the United States» (Netflix, 2017), er han nå på verdensturné med showet «Future President».

I «Future President» leverer Judah morsom og tankevekkende satire om USA og resten av verden. Gjennom sine velkjente dead-pan one-linere og sin unike publikumskontakt, skal Judah forklare hvorfor nettopp han burde bli den neste presidenten i USA.

I tillegg til sin 30 år lange stand up-karriere har, Judah også spilt i over 30 filmer, der i blant «American Splendor», «The Wrestler» og «Meet the Parents». Hans over 100 TV-opptredener inkluderer, som nevnt over, syv sesonger som Frank Rossitano i prisbelønte «30 Rock».

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å se stjernekomikeren i sin beste form på Parkteatret 25. januar.

«One of the great comedic minds of this generation and one of the most original voices performing comedy today, or ever.» – The Interrobang Les mer // Billetter

Kl. 22.00 Late Night Stand Up
Norges morsomste late night show er tilbake. Late night showene på Crap åppå Park er allerede legendariske, og i år er intet unntak.

Komikere:
Jonis Josef
Evelyn Mok,
Henrik Fladseth,
Christoffer Schjelderup
Frida Homlung
KONF: Lars Berrum
++
Les mer // Billetter


Crap Comedy Festival blir drevet på dugnad av to selverklærte humornerder, komiker Martin Beyer-Olsen og manusforfatter Rolf-Magne Golten Andersen, for å gi publikummet i Norge muligheten til å se det beste av det beste innenfor humor på et sted. Og for å gi norske og utenlandske komikere muligheten til å opptre for det beste humorpublikummet i landet. Velkommen til Crap Comedy Festival på Parkteatret!

Lurer du på noe Crap? Kontakt festivalen på Facebook her, eller på crapcomedy@gmail.com.

Du kjøper billetter til hvert enkelt show, men det legges også ut et begrenset antall festivalpass.

Showene har stå- og sitteplasser. Antall stoler er begrenset, så kom tidlig for å sikre deg sitteplass.