by:Larm & Yngling pres. Saturday 29. february

Zee + Sei Selina + Musti

27.-29. februar går en av våre favorittfestivaler – by:Larm – av stabelen! I kjent stil kjører vi på med vårt Yngling-konsept, konserter med fri aldersgrense. Lørdag 29. februar kan du se Zee, Sei Selina og Musti på Parkteatret.

18.30 Zee
19.30 Sei Selina
20.30 Musti

Zee
Gjennom oppveksten i et tradisjonelt marokkansk hjem, ble Zineb Bensoudas artistkarriere skapt gjennom hennes interesse for musikk og kunst.

Zee henter inspirasjon fra hvordan kulturer fra hele verden møtes i hjembyen Oslo. Med inspirasjon fra rytmer som stammer fra alle hjørner av kloden, har Zee funnet sin egen signaturlyd.

Sei Selina
Sei Selina fikk i tidlig alder et godt forhold til penn og papir. Det ble en form for terapi som utviklet seg til å bli inngangsdøren til låtskriving.

Med Sierra Leonsk høvdingblod fra fars side og en norsk mor, beskriver 20-åringen barndomshjemmet på utsiden av Oslo som et realistisk møte mellom to kulturer i Norge; bevegelse, kreativitet, lidelser og kjærlighet. I bakgrunnen var det alltid en boombox som spilte av soul, hip hop og R&B, og en far som spilte vest-afrikanske trommer. Dette ble naturlig nok elementer som filtrerte seg inn i Sei Selinas musikkhjerte, og noe vi vil bevitne på by:Larm 2020.
facebook.com/seiselina

Musti
Hvis Nora Collective-ynglingen Kapteinen er det innadvendte utskuddet som sitter regnfast på rommet i Stavanger og nerder produksjon – vel, da er Noras andre signering av året, Musti, den rake motsetningen. Her kastes breibeinte beats mot selvsikre bars slik bare gira tenåringer kan det.

Ugbad Musti er oppvokst til dels i London og til dels på Tøyen, Oslos multikulturelle nav. Hele livet har hun vært opptatt av historiefortelling. Etter å ha begynt med engelske tekster, bestemte hun seg for å plukke opp morsmålet etter inspirasjon fra den skandinaviske morsmålsbølgen i urban-sjangeren: Arif, Silvana Imam, Gilli og Imenella.

Og slik klaffet alt: En måned etter at hele Øya sang med på låtene hennes, presenterte Musti tekstene i panelsamtalen «Om linjene kunne snakke» på Det norske teatret. Jungeltelegrafen må ha boblet over av lovord, for Musti har ikke en eneste singel ute engang.

Det er egne by:Larm pass for deg som er under 18 år, du finner de her.
Fri alder, ingen alkoholservering.
Kun ståplasser.

Dørene åpner 18:00ID.: fri alderKjøp Billett