by:Larm & Yngling pres. Saturday 29. february

Zee + Sei Selina + Musti

27.-29. februar går en av våre favorittfestivaler – by:Larm – av stabelen! I kjent stil kjører vi på med vårt Yngling-konsept, konserter med fri aldersgrense. Lørdag 29. februar kan du se Zee, Sei Selina og Musti på Parkteatret.

18.30 Zee
19.30 Sei Selina
20.30 Musti

Fredag 28. februar kan du se L.U:N.A, Zupermaria og Red Moon hos oss på Parkteatret. Klikk her for mer informasjon.

 

Zee
Gjennom oppveksten i et tradisjonelt marokkansk hjem, ble Zineb Bensoudas artistkarriere skapt gjennom hennes interesse for musikk og kunst.

Zee henter inspirasjon fra hvordan kulturer fra hele verden møtes i hjembyen Oslo. Med inspirasjon fra rytmer som stammer fra alle hjørner av kloden, har Zee funnet sin egen signaturlyd.

Sei Selina
Sei Selina fikk i tidlig alder et godt forhold til penn og papir. Det ble en form for terapi som utviklet seg til å bli inngangsdøren til låtskriving.

Med Sierra Leonsk høvdingblod fra fars side og en norsk mor, beskriver 20-åringen barndomshjemmet på utsiden av Oslo som et realistisk møte mellom to kulturer i Norge; bevegelse, kreativitet, lidelser og kjærlighet. I bakgrunnen var det alltid en boombox som spilte av soul, hip hop og R&B, og en far som spilte vest-afrikanske trommer. Dette ble naturlig nok elementer som filtrerte seg inn i Sei Selinas musikkhjerte, og noe vi vil bevitne på by:Larm 2020.
facebook.com/seiselina

Musti
Hvis Nora Collective-ynglingen Kapteinen er det innadvendte utskuddet som sitter regnfast på rommet i Stavanger og nerder produksjon – vel, da er Noras andre signering av året, Musti, den rake motsetningen. Her kastes breibeinte beats mot selvsikre bars slik bare gira tenåringer kan det.

Ugbad Musti er oppvokst til dels i London og til dels på Tøyen, Oslos multikulturelle nav. Hele livet har hun vært opptatt av historiefortelling. Etter å ha begynt med engelske tekster, bestemte hun seg for å plukke opp morsmålet etter inspirasjon fra den skandinaviske morsmålsbølgen i urban-sjangeren: Arif, Silvana Imam, Gilli og Imenella.

Og slik klaffet alt: En måned etter at hele Øya sang med på låtene hennes, presenterte Musti tekstene i panelsamtalen «Om linjene kunne snakke» på Det norske teatret. Jungeltelegrafen må ha boblet over av lovord, for Musti har ikke en eneste singel ute engang.

Det er egne by:Larm pass for deg som er under 18 år, du finner de her.
Fri alder, ingen alkoholservering.
Kun ståplasser.

Dørene åpner 18:00ID.: fri alderKjøp Billett