FKP Scorpio & Yngling pres. Friday 7. february

Z.E (SE)

Supp: S1sco

Z.E har tatt over hiphop-Sverige de siste tre årene. Etter en fullstappet sommer med opptredener på flere av Sveriges største festivaler, er han igjen klar for å turnere.

Året 2019 var en stor suksess fro Z.E. Etter en kanonstart med priser på svenske Grammis og P3 Guld ble albumet «Mer Än Rap» avduket. Albumet var en hitmaskin, med blant annet låta «74 Bars», som er en av Sveriges mest strømmede låter i hele år.

Med over 600 000 strømminger på Spotify hver måned, og nye uventede låtslipp med jevne mellomrom, er det klart at Z.E og hans Team Platina er her for å bli.

– Efter sommarturnén valde vi att ta ett uppehåll från liveshower – just för att fokusera och prioritera några få men exklusiva shower och även värdesätta vår exklusivitet. Nu kör vi igen med «Inget du sett tour»! Häng med!, säger Team Platina

Vi gleder oss!

facebook.com/officialze

S1sco blir support for Z.E! 7. februar er han klar for å spille helt nye gatebangere + vi har hørt noen rykter om en spesiell gjest på scenen! 

20-åringen fra Stovner, sparket i gang karrieren sin med videoen til låta «Versace Medusa». Etter kun fire dager, rundet debutsingelen 100.000 avspillinger, og tok førsteplassen på YouTube Norge. 350.000 Spotify-avspillinger senere, ligger låta fortsatt blant topp ti på Norway Viral 50 etter flere uker.

youtube.com/S1sco-VersaceMedusa
(Foto: Noah Løchting Williams)

Billetter kr. 245,- + avg.
Fri alder, ingen alkoholservering.
Kun ståplasser.

Bill.: 270,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alderUTSOLGT