Ny dato! Yngling & Live Nation pres. Monday 11. november

YUNGBLUD (UK)

Supp: Saint PHNX (UK)

Ut av Englands alternative musikkscene kommer 20 år gamle Yungblud. Med et sinne og uttrykk som hører punken til, og en attitude hentet fra hiphopen, leverer YUNGBLUD sine ordrike betraktninger på en måte du aldri har sett og hørt før.

Den NME-hypede musikeren blander hiphop, ska og rock på sin helt unike måte. Tekstene er rå og tankevekkende, og dreier seg rundt alt fra Prince Charles, til britiske subkulturer, til det å være del av en «screwed generation».

Livekonsertene har fått rykte på seg for å være rå og oppsiktsvekkende, der hovedpersonen gir uttrykket «å gi alt» en ytterligere dimensjon. Vi gleder oss til å oppleve YUNGBLUDs rå energi på Parkteatret!

Da Yungblud ga ut sin selvtitulerte EP, omtalte britiske kritikere han som the next big thing. Lovordene var heller ikke få da musikeren i fjor ga ut sin første fullengder, «21st Century Liability», som i skrivende stund har blitt streamet over 90 millioner ganger.

Yungblud har fått en fantastisk start på 2019, med singelen «Loner» som kom i januar. Singelen fikk sin premiere på Radio 1s Indie Show med Jack Sunders, og sangen ble beskrevet som «One of the biggest anthems to date» av NME. Responsen fra Clash Magazine, BBC og MTV var også strålende. Det ser med andre ord ut til at 2019 blir et godt år for Yungblud, som denne måneden er å se på forsiden av Rock Sound Magazine.

Sagt om YUNGBLUD: «The spitfire suburban poetry of younger Arctic Monkeys and Jamie T, fused with a healthy touch of ska and hip-hop spirit».

yungbludofficial.com

Support: Saint PHNX (UK)
saintphnx.com
facebook.com/saintphnx

Bill. kr. 225,- +avg.
Denne konserten er flyttet fra 25. februar. Kjøpte billetter er fortsatt gyldige. Evt. kan billetter refunderes ved å kontakte Ticketmaster på tlf. 22 82 81 97. NB: Siste frist for refusjon er 14.02.19 kl. 16.00.

Fri alder. Ingen alkoholservering.
Foto: Jessie English

Bill.: 250,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alderUTSOLGT