Live Nation pres. Wednesday 1. april

YBN Cordae (US)

Supp: Childish Major (US)

Den amerikanske rapperen Cordae Amari Dunston, aka. YBN Cordae, er en del av YBN-kollektivet, sammen med YBN Nahmir og YBN Almighty Jay. Cordae begynte å skrive musikk i ung alder, men det var ikke før han passerte 15 at han begynte å dokumentere det hele ved å gjøre opptak. På denne tiden var han veldig opptatt av Bada$$ og Pro Era, men det var først i 2017 at gutten fra Maryland begynte å ta rap alvorlig.

I dag er Cordae kjent for å være den lyriske mesteren i YBN-kollektivet. Vi kjenner han som mannen bak remiksene «My Name is» og «Old Niggas» sistnevnte en respons på J. Coles «1985», hvor han kritiserer hvordan de som foretrekker rap fra tidligere generasjoner snakker ned den nye generasjonen rappere, eksempelvis SoundCloud-rappere. Musikkvideoene til disse sangene ble lastet opp på WorldStarHipHops YouTube-kanal, noe som førte til en enorm og positiv respons, fra både mainstream-media og online rap-samfunn.

I juli kom debutalbumet «The Lost Boy», og i april er rapperen klar for Oslo og Parkteatret!

facebook.com/ybncordae

Support: Childish Major (US)
Markus Randle, bedre kjent under navnet Childish Major, er en mangefasettert, Grammy-nominert artist som har vist frem sin dyktighet som musiker gjennom sitt overbevisende arbeid innen låtskriving, komponering og musikkproduksjon.

Nylig ga han ut albumet «Dirt Road Diamond», som du kan høre her.

facebook.com/ChildishMajorOfficial

Billetter kr. 310,- + avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 340,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett