Crap åppå Park / The Black Metal Dialogues Live! Saturday 27. january

Dave Hill & Phil Costello (US) – Witch Taint

I 2004 begynte komiker Dave Hill, en voksen mann fra New York, å personifisere Lance, en tenåring bosatt med foreldrene i Gary, Indiana. Tilfeldigvis var han også frontfigur og eneste medlem i tidenes mest ekstreme, brutale og satanistiske black metal-band, WitchTaint. Som Lance begynte Dave å skrive med et norsk black metal-plateselskap i håp om å få utgitt den elendige låta «Necrodreamraper». Den omfattende maildialogen, nå kjent blant dedikerte som The Black Metal Dialogues, ble raskt sagnomsust, og anses av mange som tidenes mest djevelske, ekstreme og direkte vanhellige elektroniske korrespondanse.

I «Witch Taint: The Black Metal Dialogues Live!», levendegjøres denne infernalske og 100% ekte mailtråden av komikerne Dave Hill og Phil Costello, komplett med liksminke, sorte klær, forstyrrende videoer og – om alt går som planlagt – en lys levende og lett irriterende geit. Det hele kulminerer i en liveopptreden med mektige Witch Taint som sannsynligvis vil skade deg for livet.

Alt er duket for det mest ekstreme og kvlt som noen sinne har funnet sted. Hvis du tror du kan takle det, vær velkommen. Dersom du har en helsetilstand som forverres av ting som er onde, ekstreme, djevelske, brutale, kvlt, vanhellige og/eller bare generelt ganske negative, vil du sannsynligvis løpe skrikende ut i natten til du til slutt blir utslitt og kollapser i en veikant et sted. Du er herved advart.

«Blackest metal and droll humor combine for nonstop laughs» – The Austin Chronicle

«Until the Light Takes Us meets The Vagina Monologues» – LA Weekly

theblackmetaldialogues.com

Norges alternative humorfestival Crap åppå Park er tilbake for 8. året på rad med nyskapende, provoserende og tøysete humor på Parkteatret i Oslo. Årets program inkluderer et eksklusivt intimshow med noen av Norges fremste komikere, Black Metal-dialogene fra New York, soloshow med Jonis Josef og Ahmed, vitenskapshumor fra Storbritannia, et supertalent fra Sverige og en live sitcom.

facebook.com/crapcomedy

Bill. kr. 200,- +avg. / Lørdagspass 690,- +avg. finner du her
Dørene åpner kl. 20.00, showet starter kl. 20.30.

Bill.: 220,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett