FKP Scorpio pres. Monday 4. march

Wild Nothing (US)

Supp: Daragh

Wild Nothing, bandprosjektet til Jack Tatum, kommer endelig tilbake til Norge!


Med seg har han det flunkende nye albumet «Indigo», som kom ut på Captured Tracks 31. august. Gaffa konstaterte at «Indigo» er «en slibrig skive» (på en bra måte!) og ga den fem av seks stjerner. Nesten full pott, det!

På det nye albumet presterer Tatum kunststykket å sende tankene tilbake til den nydelige debuten, «Gemini», samtidig som lydbildet har fått en ordentlig 80-tallsoverhaling. Det låter knallfint.

Årets albumutgivelse er den fjerde i rekken, og en kjapp lytt gjennom katalogen, avslører at Tatum er en søkende låtskriver som har litt vanskeligheter med å slå seg til ro med en bestemt «sound». Eventuelt så har han bare ikke lyst! Så lenge han fortsetter å produsere så innbydende musikk som på «Indigo», skal han få lov til å gjøre nøyaktig hva han selv vil.

«Emotionally rich and full of depth, Indigo is easily Wild Nothing’s best album to date.»  – med en ‘A-‘ fra The A.V. Club

facebook.com/wildnothing

wildnothingmusic.com

Daragh er soloprosjektet til Daragh Wearen Murphy (også kjent fra duoen Company Ink) der han lager melankolsk popmusikk inspirert av blant annet 70- og 80-talls pop. Han slapp sin første singel «What The Hell is Wrong With Me» 25. Januar.

facebook.com/daraghmusic

youtube/WhatTheHellIsWrongWithMe

Bill. kr. 225,- +avg.
Foto: Cara Robbins

Bill.: 245,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett