Artistpartner pres. / Slippkonsert Friday 16. december

Whales & This Lake

Supp: kildaphew

Kort tid etter utgivelsen av debutsingelen «Sahara Blind» har den Oslo-baserte trioen Whales & This Lake blitt kåret til Ukas Urørt, listet på NRK P3 og høstet gode anmeldelser fra musikkblogger verden over. Snart kommer ny musikk, og 16. desember blir det slippkonsert på Parkteatret.

Whales & This Lake tok verden med storm og gikk umiddelbart inn på Viral Hit og Weekend Buzz-listene til Spotify World, 20 uker med P3-listing og tre ganger full pott-anmeldelser for by:Larm-debuten i mars i år. De kom fra ingenting og leverer så solid på alle platformer at vi lurer på om det kan være doping i bildet, om det ligger noe konspiratorisk frimureri i bunn, eller om de faktisk bare fortjener å bli kalt «utrolig vellykkede» (Hissig) «redningsmenn» (Gaffa). Verden har i hvert fall talt: «Dette bandet elsker vi!»

Det unge, ambisiøse elektropop-bandet har selv døpt musikken sin «hvalpop», et begrep som beskriver musikken godt. Våte, kalde og drømmende komposisjoner er tatt med opp fra dypet og kledd i en basstung elektropopdrakt. Nå er trioen klar for å innta Parkteatrets scene med et spektakulært lysshow som pulserer i takt med musikken. Vi gleder oss!

«‘Sahara Blind’ er et poetisk møte med et nytt, ambisiøst elektropopband. Kløktig produsert, avkjølende og velklingende.» – NRK P3s Urørtredaksjon

«Jeg blir så sykt glad, jeg dauer av den sangen, den er så sykt fin!» – Christine Dancke, NRK P3

facebook.com/whalesandthislake
whalesandthislake.com

facebook.com/event

kildaphew er en norsk duo bestående av Danielle Brogden og Andreas Lanesjord. De to Oslo-baserte musikerne kombinerer en bakgrunn fra rap og populærmusikk med en miks av softe, organiske beats, egenkomponerte live-samples og elektroniske elementer. En kombinasjon uten sidestykke her til lands. Deres første singel «Paperthin» ble sluppet i mai 2015, og fulgt opp senere samme år med låten «Blunt Truth».

Disse to ekstremt lovende, trippy neosoul-låtene, kombinert med flere oppsiktsvekkende konserter på diverse Oslo-scener, blant annet under by:Larm 2016, har gjort bandet til et av landets mest spennende nye prosjekter. For tiden er de i studio og jobber med ny musikk, som slippes i 2017.

Billetter kr. 180,- + avg.

Bill.: 200,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett