Sunday Digestive Sunday 22. september

Vuyo

Født i Zimbabwe, oppdratt i Norge, Sør-Afrika og Zambia, hadde Vuyo sett store deler av verden allerede før han nådde skolealder. Med en far sentral i frigjøringskampen fra apartheid i Sør-Afrika, og en mor som kjempet samme sak i nabolandet Namibia, var det tidlig klart at Vuyo ville ende opp som en verdensborger.

Som en del av kollektivet North Of har Vuyo sluppet EP’en «Home Cooked Meals», som fikk god omtale i internasjonal presse og gav North Of og Vuyo muligheten til å reise til Johannesburg i januar 2019, for å spille inn en EP med lokale artister, og avslutte oppholdet med en konsert.

I fjor spilte han på bransjefestivalen Vill Vill Vest, som fikk Bergens Tidene til å trille femmeren på terningen for Vuyo’s tilbakelente, selvsikre og moderne flow, inspirert av alt fra Soulquarians, Fela Kuti og Native Tongues med lyden av samtidens hiphop.
2019 blir et år med utgivelse av samarbeidet mellom produsenten Skimmed Milk og ferdigstilling av EP med produsenten og vinylentusiasten Ol’Burger Beats.

Med seg på Parkteatret har Vuyo bandet sitt bestående av Eirik Fjelde (tangenter), Jonas Karlsen (trommer), Bendik Toming (bass), Ol’Burger Beats (DJ). Og hvem vet, kanskje noen overraskelser?

facebook.com/vuyomusic

Bill. kr. 100,- (Selges i døra)

Bill.: 100,-Dørene åpner 19:30ID.: 20