Øyanatt Friday 9. august

VIBBEFEST – GKR (IS) + L.U:N.A + Martin Hazy + Vibbefanger surprise & DJs

Vibbefanger presenterer VIBBEFEST, med den skamfete rapperen GKR fra Island, hiphop-stjerneskuddet L.U:N.A og den talentfulle Martin Hazy kjent fra Dårlig Vane. I tillegg venter DJs og Vibbefanger-surprise! Alt på Parkteatret 9. august.

GKR
På kort tid gikk Islandske GKR fra å være en helt ukjent kar, til å spille flere utsolgte konserter. Med sin unike tilnærming til liv og musikk, skiller han seg sjangermessig soleklart ut i et hav av aggressiv middelmådighet. Godt omtalt i internasjonalt anerkjente aviser som i-D, Noisey og Pigeons and Planes, samt oppvarming for Kjartan Lauritzen i et fullt USF Verftet, er GKR hundre prosent en skamfet rapper å se fram til på Øyanatt.

L.U:N.A
Hiphop-stjerneskuddet L.U:N.A kan med sitt ærlige og feminine uttrykk trollbinde enhver lytter. Med en helt særegen stemme, fylt med sjel og magi i hver eneste tone, leverer hun et betydelig bidrag til norsk hiphop. For tiden er L.U:N.A aktuell med singlene “Spesiell” og “Kom då honey” hvor hun virkelig viser at hun er en helt rå sanger og låtskriver.

Martin Hazy
Martin Hazy utpekte seg først gjennom rapgruppen Dårlig Vane som en usedvanlig talentfull rapper, med et helt rått live-uttrykk. Som soloartist beviser han at han kan stå minste like stødig på egne bein. Utgivelsen «Oppkjølt, nedkjølt» ble mottatt med stor begestring av både presse og undergrunn, og som et solid tilskudd til den norske rapfloraen.

Soju Princess
Soju Princess (Yvonne Ruyter) er en DJ basert i Oslo som samler mørk, suggerende elektronisk musikk og urbane klubbkrefter. Settene karakteriseres som mørke, hypnotiserende og eklektiske med hardtslående bass som fellesnevner. Soju Princess er resident på den Berlinbaserte radiokanalen dead hype og har spilt på Schwuz i Berlin som en del av en klubbkveld med Plastic og New World Dysorder (to Berlinbaserte klubbkonsepter). Hun er også halvparten av DJ-duoen Sojuxlinni som ble nominert til Natt&Dags Oslopris for Årets beste klubb.

facebook.com/vibbefanger

Billetter kr. 180,- + avg. (med Øya festivalpass / fredagspass) / 230,- +avg.
Begrenset antall rabatterte billetter, førstemann til mølla.

Bill.: 205,- / 255,-Dørene åpner 22:00ID.: 20Kjøp Billett