Eirik Aas + Lekende Lett + Loui & Lexus + DJ Kat Milligan Friday 17. april

Vibbefest

Endelig er det ny Vibbefest på Parkteatret! Vi gleder oss veldig til denne ekstra spesielle kvelden, som også vil figurere som Oslo-slippfest for Eirik Aas’ debutalbum «Med lyset slukket», som kommer 21. februar. I tillegg til Eirik Aas blir det liveopptredener av Lekende Lett og Loui & Lexus. Etter konsertene DJer Kat Milligan (NL) til stengetid.

Eirik Aas
Eirik Aas (Hester V75), satser nå for fullt med eget soloprosjekt. Sammen med Vetle Junker (Verdensrommet, Softcore Untd.), har han lagt bak seg et intenst år med ferdiggjøringen av albumet som virkelig skal sette Eirik Aas på kartet. Platen byr på produksjoner av Even Kjelby (Great News), Thomas Wesenlund Wahl (Hasta, Cezinando) og Martin Gowland, og beveger seg i et fyldig og sjangeroverskridende lydlandskap, akkompagnert av personlige og nære filosoferinger.

«Eirik Aas er en av landets dyktigste rappere … med atmosfærisk produksjon og glimrende formidling av en relaterbar monotoni i tilværelsen». – BT

På scenen stiller han med fullt band. Ensemblet består av: Eirik Aas (vokal), Vetle Junker (synth) Martin Gowland (gitar), Jonas Hamre (saksofon), Astrid Birkeland (cello) og Carmen Bóveda (cello).
spotify.com/EirikAas

Lekende Lett
Lekende Lett blander elementer fra klubb, hiphop, RnB, Miami Bass og popkultur, med et suggererende, basstungt resultat. Med sjarmfull arroganse i lyrikken, blir man dratt inn i deres (uvanlig vanlige) fete univers.
spotify.com/LekendeLett

Loui & Lexus
Loui & Lexus er et rap-boyband fra Volda, som er kjent for (sær)egenproduserte, ektefølte og tekststerke låter, så vel som energiske live shows. Siden debut-EPen «Om mej og om mej» fra 2017, har de blant annet spilt på en rekke festivaler, og hatt solokonserter i alle landets store byer.
spotify.com/Loui&Lexus

DJ: Kat Milligan (NL)
Kat Milligan tar, for anledningen, turen fra Amsterdam. Der er hun hus-DJ for legendariske Red Light Radio, og jobber ellers som A&R. Med spillejobber i bl.a. England, Nederland, Russland og Norge, har hun opparbeidet seg et solid rykte i Europas vidstrakte klubbmiljø. Vi garanterer at det blir basstungt og deilig.
souncloud.com/KatMilligan

Bill. kr. 225,- +avg.

Bill.: 250,-Dørene åpner 21:00ID.: 18Kjøp Billett