Vibbefest Friday 15. september

A-laget / Emil Stabil (DK) / Dj Girson / Juicycharles

Som erstatning for Princess Nokia setter vi opp en helt ny Vibbefest, en heftig skandinavisk rapkveld med de bergenske legendene i A-laget (Store P, Vågard, Girson m.fl.) og den danske stjernen Emil Stabil. Mellom konsertene serverer DJ Girson nøye utvalgte raplåter.

Kjøpte billetter til Princess Nokia-kvelden vil være gyldige 15. september. Ønsker du å refundere billetten, kan dette gjøres ved å ringe Ticketmaster (815 33 133). ***NB! SISTE FRIST FOR REFUNDERING ER 14. SEPTEMBER KL. 15.00***

facebook.com/event
facebook.com/vibbefanger

A-laget har vært å regne som norske raplegender helt siden de slapp sin første «Nokke feita»-mixtape i 2006, og har siden den gang inspirert en hel generasjon nye rappere som har tatt landet med storm. Mange av disse har de også tatt under vingen i den selvetablerte paraplyorganisasjonen NMG/G-huset. I et lydbilde inspirert av blant annet amerikansk, basstung sørstatsrap og R’n’B, leverer Girson, Store P og Vågard såre og utleverende tekster med en voldsom selvsikkerhet.
facebook.com/alagetmusikk

Emil Stabil og crewet/labelet Lil Label har opphav i Aarhus. Med bare et fåtall utgivelser bak seg, er han en av Danmarks mestselgende rappere: Den selvtitulerte debut-EPen fra 2015 streamet til gull, og platina-singelen «Allerede is» ble sommerens store hit i hjemlandet. Han har samarbeidet på tvers av skandinaviske grenser og blant annet blitt remikset av svenske Silvana Imam, og har allerede mottatt en rekke priser. 2017 har gitt oss flere nye singler fra Emil Stabil, og vi gleder oss stort til å se ham på scenen hos oss!
facebook.com/denrigtigeemilstabil

facebook.com/DjGirson

Juicycharles fra Sandviken i Bergen har vokst opp med fiolin både som instrument og på anlegget i stuen. Etter hvert som han ble eldre, var det i midlertid andre musikalske retninger som fanget interessen, og både rap og elektronisk musikk tok over mesteparten av tiden hans foran vinylspilleren. De siste fire årene har Charlie reist verden rundt og bodd steder som New Zealand, Kina, Buenos Aires og Chicago. Alt dette har påvirket hvilken musikk han selv spiller ute.

Bill. kr. 225,- +avg.
(Mato Polo foto: Synne S. B. Bønes)

Bill.: 245,-Dørene åpner 22:00ID.: 18Kjøp Billett