Vibbefest - AVLYST! Friday 15. september

Lekende Lett + Niilas + Softcore Untd + Princess Nokia (US)

Princess Nokia har dessverre måttet avlyse konserten 15. september på grunn av sykdom.

Som erstatning setter vi opp en helt ny Vibbefest, en heftig skandinavisk rapkveld med de bergenske legendene i A-laget (Store P, Vågard, Girson m.fl.) og den danske stjernen Emil Stabil. Mellom konsertene serverer Mato Polo og DJ Girson nøye utvalgte raplåter.

Kjøpte billetter til Princess Nokia-kvelden vil være gyldige 15. september. Ønsker du å refundere billetten, kan dette gjøres ved å ringe Ticketmaster (815 33 133). ***NB! SISTE FRIST FOR REFUNDERING ER 14. SEPTEMBER KL. 15.00***

PRINCESS NOKIA (US)
Prinsesse Nokia lever i et univers mellom Larry Clarkes «Kids» og Killa Cam. Hun leverer beinharde fortellinger om New York, spiritualitet og kjønn over produksjoner som gir deg den bedre blandingen av moderne rapproduksjon og rapklassikere. Forvent et show av episke proporsjoner fra en av jentene som er mest i støtet og mest mad i stilen om dagen.
facebook.com/princessnokia92

LEKENDE LETT
Den mystiske duoen Lekende Lett har vært på manges lepper det siste året. Bergensbandet har velsignet verden med tre hotte singler («Nike», «Bli hos meg» og «Kom å lag litt liv»), og nå spiller de endelig sin aller første konsert. Det er på tide å bli litt ordentlig kjent.

SOFTCORE UNTD.
Softcore untd. begynte i et lugubert studio på Laksevåg i Bergen, og er et nytt og friskt prosjekt som består av Vetle Junker og Andreas Høvset fra Verdensrommet, samt Onge $ushimane og Thias fra $ushi x Kobe. Med like mye 808-trommer og airhorns som jazzgitarer og samples er de klare med debuten sin på Eget Selskap og Vibbefanger i august.
facebook.com/sftcruntd

NIILAS
De fleste av dere vet nok hvem klubbgutten Niilas er. Han liker å spille musikk sånn at folk danser så mye at de ikke orker å stikke på nach etter at klubben stenger.
facebook.com/Niilasmusic

facebook.com/event

 

Bill.: 245,-Dørene åpner 22:00ID.: 18