Sunday Digestive Sunday 25. february

Vellichor

Vellichor er lyden av god tid, skyfri himmel og åpne dører. Deres første singel «Final Hours» markerte starten på utgivelsen av en rekke singler sommeren og høsten 2017. Singlene ble alle spilt inn på Lilleaker, i studio hos Mads Johansen, mikset i Studio Paradisio av Marcus Forsgren og mastret i Brygga Studios av Magnus Kofoed.

Det Oslobaserte bandet består av Karoline Wallace på vokal, Marius Klovning på gitar, Mats Mæland Jensen på trommer, Philip Wiese på gitar og Torjus Eggen på bass. Bandet ble dannet på grunnlag av et felles ønske om å lage organisk, åpen og levende popmusikk. Vellichor har hentet inspirasjon fra artister og låtskrivere som Tom Petty, Lucinda Williams, Ryan Adams, Fleet Foxes, Joni Mitchell.

Medlemmene i bandet har bakgrunn fra jazzlinja ved NTNU i Trondheim, jazzlinja ved Griegakademiet i Bergen og rytmisk linje ved Konservatoriet i Agder. De har tidligere vært å finne som musikanter hos artister som blant andre Ine Hoem, Marte Eberson, Daniel Kvammen, Frida Ånnevik, Ida Jenshus og Stein Torleif Bjella.

facebook.com/Vellichormusic

Bill.: 100,-Dørene åpner 19:30ID.: 20