Thursday 15. november

Ugress Live Cinema

Film/elektronika-prosjektet Ugress har gjort suksess i Europa med den hypervisuelle turneen «There Is No Here, Here». De har vunnet priser for konserten, som er en blanding av live-musikk og performance med interaktiv video, med en leken tematikk rundt vår økende skjermbaserte virkelighet.

Fremtiden er kaputt. Teknologien triumferte. Maskinene og algoritmene i skyene har allerede vunnet. Vi, er produktet. Men langt, langt ute i ruinene, i et øde og forvridd landskap av tomme batterier, døde skjermer og ingen dekning… våkner en svart engel.

Med sin filmatiske, dansbare og sci-fi-baserte musikk, skaper bandet musikkvideoer live på scenen. Ved å sette musikerne direkte inn i filmer, YouTube-klipp, dating-apps, videospill og sosiale medier, suser vi musikalsk gjennom en uendelig serie med hyper-reelle, medierte virkeligheter, i et pulserende nattklubblandskap mellom en drømmende eskapisme og hverdagsnær mediajungel.

Konserten er produsert av Uncanny Planet i co-produksjon med BEK Bergen Senter for Elektronisk Kunst, Sala Hiroshima (Barcelona) og BIT Teatergarasjen. Konserten er støttet av Norsk Kulturråd, Music Export Norway, Fond for Lyd og Bilde og Bergen Kommune.

Ugress, som har levert dystopisk og dansbar elektronika i over 20 år, slipper 16. november sitt syvende album «Black Anorak».

For Norgesturneen vinter 2018/2019, har Ugress med seg sitt faste team: Perkusjonist og slagverker Nasra Ali Omar (Nasra & Gaute, Kitchen Revolution Band, Vokal Nord) og gitarist Thomas T. Dahl (Skydive Trio, Krøyt, Mats Eilertsen, BMX). Trioen har jobbet sammen i flere år i mange ulike formater – Fra elektronikaopptredener på dunkle pulserende klubber, via støybaserte samtidskunstscener, til russiske stumfilmer i støvete teatre. Trioen har et tett, intimt og flørtende samspill).

ugress.com

facebook.com/ugress

Billetter kr. 250,- + avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 275,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett