Thursday 26. november

Ugress 20-årsjubileum

Ugress feirer 20-års jubileum på Parkteatret! Det hele skal feires med et fyrverkeri av blodferske hits, tidløse slagere, faste musikere, supportopptredener og eksklusive gjesteartister (TBA).

Ugress har i 20 år levert filmatisk elektronika til utallige scener og skjermer i hele Europa. Med en storslagen, dystopisk og dansbar sound, har prosjektet vunnet oppmerksomhet for et liveshow som er like mye konsertopplevelse som musikkvideo, film og dataspill.

Ugress har bak seg flere gullselgende album, nominasjoner til Spellemannprisen, Gullruten og Amanda. De har vært årets Urørt, de er jevnlig playlistet av Spotify, de har skapt soundtracket til flere store TV-serier og dataspill, samt skapt bestillingsverk og produksjoner for de fleste norske institusjoner.

Prosjektet har de siste årene turnert Europa og Norge med mediaverket «There Is No Here, Here», støttet av en trilogi «Dark Future»-albumutgivelser. I en post-apokalyptisk skog av skjermer og projeksjoner, fremstår en fiktiv, uvirkelig virkelighet, som likevel er umiddelbart gjenkjennelig for oss alle, i vår skjermbaserte hverdag – med evig splittet oppmerksomhet.

Med melodisk, dansbar og atmosfærisk musikk, i grenselandet mellom film og elektronika, beveger musikerne seg inn i filmer, i YouTube-klipp, dating-apps, løper gjennom videospill og sosiale medier, de suser musikalsk gjennom en uendelig serie med hyper-reelle, medierte virkeligheter. Det hele i en ramme av et pulserende nattklubblandskap, rastløst søkende etter mening i en drømmende eskapisme og hverdagsnær mediajungel.

Ugress består av:
Gisle Martens Meyer (vokal, samples, media og visuals).
Nasra Ali Omar (slagverk og perkusjon).
Thomas T. Dahl (gitar).

ugress.com
facebook.com/ugress

Bill. kr. 270,- +avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 300,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett