Thursday 2. september

Ugress 20-årsjubileum

Ugress feirer 20-årsjubileum på Parkteatret!

Ugress fyller 20 år og slipper de sitt nye album «Scavenger Royale». Det må feires!

Ugress har i 20 år levert filmatisk elektronika til utallige scener og skjermer i hele Europa. Med en storslagen, dystopisk og dansbar sound, har prosjektet vunnet oppmerksomhet for et liveshow som er like mye konsertopplevelse som musikkvideo, film og dataspill.

Ugress, av Gisle Martens Meyer, har bak seg flere gullselgende album, nominasjoner til Spellemannprisen, Gullruten og Amanda. Han har vært årets Urørt, er jevnlig playlistet av Spotify, de har skapt soundtracket til flere store TV-serier og dataspill, samt skapt bestillingsverk og produksjoner for de fleste norske institusjoner.

Prosjektet har de siste årene turnert Europa og Norge med mediaverket «There Is No Here, Here», støttet av en trilogi «Dark Future»-albumutgivelser. I en post-apokalyptisk skog av skjermer og projeksjoner, fremstår en fiktiv, uvirkelig virkelighet, som likevel er umiddelbart gjenkjennelig for oss alle, i vår skjermbaserte hverdag.

Når koronaviruset stengte ned scener og klubber, lanserte prosjektet umiddelbart en serie digitale livestreams med månedlige opptredener i påvente av å kunne turnere igjen.

Med melodisk, dansbar og atmosfærisk musikk, i grenselandet mellom film og elektronika, beveger musikerne seg inn i filmer, i YouTube-klipp, dating-apps, løper gjennom videospill og sosiale medier, de suser musikalsk gjennom en uendelig serie med hyper-reelle, medierte virkeligheter. Det hele i en ramme av et pulserende nattklubblandskap, rastløst søkende etter mening i en drømmende eskapisme og hverdagsnær skjermjungel.

Ugress består av:
Gisle Martens Meyer (vokal, samples, media og visuals).
Nasra Ali Omar (slagverk og perkusjon).
Thomas T. Dahl (gitar).

ugress.com
facebook.com/ugress

Det er ulike billett typer i salg til dette showet:
Enkeltbilletter: 270,- +avg. – Utsolgt
2-mannsbord: 540,- +avg.
3-mannsbord: 810,- +avg.
6-mannsbord: 1620,- +avg.

Unummererte sitteplasser.
Bestilling i baren foregår via QR-kode og betaling via Vipps.

Denne konserten er flyttet fra 26. november 2020 til 2. september 2021. Kjøpte billetter er gyldige til ny dato.

Bill.: 300,-Dørene åpner 21:00ID.: 18UTSOLGT