Up Front Artists pres. Wednesday 13. june

Ty Segall (US)

Supp: Dark Times

Den profilerte singer/songwriteren og multiinstrumentalisten Ty Segall kommer til Parkteatret 13. juni! 

Segall har lenge imponert med sin miks av blant annet garasjerock, glamrock og psykedelia inspirert av stjerner som David Bowie og Marc Bolan, men også hardrock- og punkstorheter som Black Sabbath, Kiss, Stooges og Black Flag.

Som den ekstremt produktive artisten han er, slipper Segall sitt tiende album «Freedom’s Goblin» 26. januar. Etter å ha levert svært kritikerroste plater i et tiår, er det ingen grunn til å forvente noe annet enn skyhøy kvalitet også denne gangen.

Albumet kom til i flyt med året som var: Dager med oppkast og dager i ekstase og flukt, samt dagene i mellom. Regelboka er kastet, og «Freedom’s Goblin» er fylt til randen av et dypt låtskrivertalent, om det så er ballader, bangers, screamers eller funky spor – alle er viderekoblet til nye Ty-identiteter i kjærlighetens og avskyens navn.

Etter en fullstappet konsert på John Dee i 2016, ser vi fram til et energisk, skranglete og fuzzy gjensyn med Ty Segall!

ty-segall.com
facebook.com/tysegall666

Dark Times kom ut av intet og satte fyr på Oslos undergrunnsscene i 2010. Etter flere EP-utgivelser albumdebuterte trioen i 2014 med «Give» som resulterte i stående ovasjoner og en Spellemann-nominasjon. Siden har de spilt på festivaler som SXSW i Austin og Slottsfjell, og delt scene med et sprikende utvalg av band, som bl.a. Turbonegro, No Age, Calvin Johnson og Iceage.

I 2018 er Dark Times endelig tilbake med sitt andre album, «Tell Me What I Need», som ble sluppet i april på Sheep Chase Records. Albumet har fått strålende mottakelse fra blant annet Stereogum og NPR – All Songs Considered, inkludert radiospilling på Lars Ulrichs (Metallica) eget program – «It’s Electric!» på Apple Music.

Det nye albumet tar oss med på en videreutvikling av punkerøttene til bandet. Råheten er intakt, men satt inn i et større lydlandskap som skreller frem et nytt lag av den alternative punken deres, med både hardtslående riff og popteft som krysser over i grungete post-punk og garage-rock.

facebook.com/darktimesoslo

Billetter kr. 300,- + avg.
Foto: Kyle Thomas

Bill.: 325,-Dørene åpner 20:00ID.: 18UTSOLGT