Slippkonsert Friday 30. september

Tuba Tuba

Supp: Winter's Cold - Grøtete Vokal

Tuba Tuba kommer med ny EP! 30. september markeres det med slippkonsert på Parkteatret. Med seg denne kvelden har de det ledende bandet innen popmusikk med grøtete vokal, Winter’s Cold.

Tuba Tuba er et norskspråklig seksmannsband fra Oslo, best kjent for sine energiske og konfettitunge liveshows. Musikken er en feststemt og leken variant av disko og psykedelisk pop, og kjennetegnes av catchy melodier og detaljrike arrangementer. Med surrealisme, naivitet og humor har de gjort seg bemerket med et spesielt fantasifullt og unikt tekstunivers, noe låttitler som «Post VM ’98», «Superkrautfücker» og «Eksplosjon i hjernen» kan gi en pekepinn på.

Gjennom to album og en EP, samt P3-listede festlåter som «Inni planeten» og «Hemmelig klubb», har Tuba Tuba markert seg som et allsidig og uforutsigbart orkester.

Likevel er det kanskje først og fremst som liveband de har utmerket seg de siste årene. Med vill energi, psykedeliske bildeprojeksjoner, enorme mengder konfetti, overraskende coverlåter og improviserte jampartier, har Tuba Tubas konserter etter hvert blitt en helt unik festopplevelse, der ingen konserter er like.

Snart er de klare med ny musikk igjen, som de selv beskriver som en slags fortsettelse av der de slapp med «Hemmelig klubb»-EPen. Det vil si funky og dansbare låter, nå med et kanskje enda heftigere elektronisk tilsnitt og desto mer eksplisitt og sprøtt tekstunivers. Todd Terje og Oslo-spacedisco-bølgen, LCD Soundsystem og Talking Heads er noen av artistene som har inspirert det nye materialet.

«Et sjangersøl av dimensjoner (…) Det er pent, det er lekent, det er fullt av galskap og ikke minst kreativitet» – Desibel musikkmagasin om debutalbumet «Alt forandres»

«Tuba Tuba har brutt alle musikalske konvensjoner og levert et kruttsterkt album fylt med storslagen fest fra begynnelse til slutt» – Universitas om andreplata «Ingen konfrontasjoner»

facebook.com/tubatubaband

Winter’s Cold
Brødrene Peter og Gabriel i Winter’s Cold er ledende innenfor popmusikk med grøtete vokal. WC betrakter stemmen som et instrument og mener at man ikke trenger å forstå det som synges, så lenge det høres fint ut. Med fengende, vakre og pulserende låter skaper brødrene i WC et tidsriktig lydbilde som ikke viker for noe annen musikk du tidligere har hørt med vokal du ikke forstår bæret av.

Etter å ha blitt oppdaget på YouTube i 2014 gjennom TV-serien Kollektivet, har brødrene spilt på festivaler og arrangementer over hele landet. 30. september er de stolte av å være support for Tuba Tuba på Parkteatret. Med låter som «The Dog is Not a Cat» og «Mors vaffeloppskrift» garanterer duoen en grøtete opplevelse av de sjeldne.
facebook.com/Winters-Cold

Billetter kr. 170,- + avg.
(foto: Jonas Bråthen)

Bill.: 190,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett