Utsatt - Ny dato kommer Thursday 1. october

Truls

Vi beklager å måtte informere om at denne konserten dessverre blir flyttet😔. Kjøpte billetter vil gjelde til ny dato, og alle billettkjøpere vil få tilsendt e-post så snart vi har ny dato på plass.


Truls gjør sin første konsert i Oslo på fem år!

Etter slippet av hitlåten «Out of Yourself» i 2013, var Truls et av de største navnene på den norske pophimmelen. Etter en lang pause fra musikkscenen er han nå tilbake for fullt. 1. oktober spiller han sin første konsert i Oslo på fem år, på Parkteatret, som Truls selv kaller hjemmebane.

I 2015 var Truls i ferd med å få et godt fotfeste i USA, da hans manager og venn plutselig døde. Truls dro hjem fra sessions i USA med store verdenskjente produsenter for å være hjemme i forbindelse med managerens død. Det ble en lang prosess for å komme seg tilbake til musikkscenen. Han har bodd i skogen, på Nesodden, midt i Oslo sentrum, og en stund på Svalbard. Hele tiden har han skrevet musikk. Nå er han tilbake, med ny manager, ny musikk og nye konserter.

Konsert på hjemmebane
Første konserten i Oslo er på Parkteatret, hvor Truls har spilt flere konserter tidligere, og selv sett utallige konserter som publikummer.

– Parkteatret har jeg et veldig sterkt forhold til, det er min hjemmebane. Både som artist og som publikummer. Et helt fantastisk sted!, sier Truls. – Nervene er i spenn, hjertet i gallop og hodet på flere steder samtidig. Det er definitivt noe spesielt ved å spille i Oslo og på Parkteatret etter fem år. Dæven, jeg gleder meg!

facebook.com/trulsmusic
tjuetjue.no

Billetter kr. 200,- + avg.
Kun ståplasser.
(Foto: Jørgen Gomnæs)

Bill.: 225,-Dørene åpner 20:00ID.: 18