Blårollinger Sunday 22. november

Trekkolinokonserten

Kan en fiolin snakke med et trekkspill? Kan en fiolin være glad og et trekkspill være trist? Kan trekkspillet flørte med fiolinen?

Svarene kan dere få i denne konserten kalt Trekkolinokonserten (trekkspill + fiolin = sant). Og det er ikke hvem som helst som spiller instrumentene! På fiolin møter dere Catharina Chen, som er tidenes yngste orkesterleder ved Den Norske Opera & Ballett i Oslo. På trekkspill, eller akkordeon som det og kalles, spiller Frode Haltli som har vunnet NM i trekkspill hele sju ganger, og som spiller så fint at kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit fikk i gave til bryllupet sitt at han spilte for dem.

Etter konserten blir Catharina og Frode igjen en liten stund, for å høre hva dere tenker om konserten og det dere har sett og hørt. Er det noe spesielt dere undrer på eller fabulerer over?

Blårollinger er en konsertserie for barn og voksne. Vi setter den nære opplevelsen med musikerne i forsetet, sammen skal publikum og utøvere oppleve magien musikk er i levende live. Velkommen til Blårollinger!

Konsertstart 13.00
Billetter kr. 50,- barn / 100,- voksne / gratis for barn under 2 år (Obs! Kun cash i kiosken!)

blarollinger.no
facebook.com/Blarollinger

Bill.: 50,- / 100,-Dørene åpner 12:00ID.: fri alder