All Things Live pres. Thursday 3. june

TR/ST (CA)

Det kanadiske elektropop-prosjektet TR/ST kommer til Parkteatret 3. juni for en stemningsfylt kveld, fylt med fengende synth-rekker, dansbare rytmer og en hypnotiserende atmosfære!

Det er nesten åtte år siden Robert Alfons gav ut det selvtitulerte kult-albumet «TRST», og seks år siden oppfølgeralbumet «Joyland» (2014). Det er derfor gledelig at det nye albumet «The Destroyer» kom ut i fjor og at turneen stopper innom Parkteatret og Norge.

Da «The Destroyer» ble laget på en gård i Ontario, forstod Alfons at han måtte senke tempoet radikalt for å få ferdig albumet. Han måtte «få plass til sin kreative prosess». Under rolige omgivelser, og sammen med et stjernelag av mennesker – inkludert Maya Postepski, Damian Taylo og Lars Stalfors – ble albumet til. Omgivelsene og stemningen satte rammene, og albumutgivelsen kom ut i to deler med hele syv måneders mellomrom.

«Omgivelsene jeg skriver i, har alltid betydd mye for meg. Denne gangen tok det derimot en god stund før jeg forstod at det var *tålmodighet* låtene krevde av meg». – Robert Alfons

Albumet ble mottatt med lovord fra både fans og kritikere.

«Låtene drives av utsøkte trommemaskinrytmer og kjølige synthtoner. Alfons´ mektige vokal varierer mellom hans gjenkjennelige falsettostemme og de monotone og mørke tonene. Det er mørkt og det er ekte». – The New Yorker.

Forvent en kveld med hypnotiserende stemning på Parkteatret 3. juni!

facebook.com/dressedforspace

Billetter kr. 300,- + avg.
Kun ståplasser.
Denne konserten er flyttet fra 7. juni 2020 til 3. juni 2021. Kjøpte billetter er gyldige til den nye datoen.

Bill.: 330,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett