Utsatt - Ny dato kommer Friday 3. april

Tøyen Holding

Supp: Ivan Ave

Med nye tiltak fra Oslo Kommune for å bekjempe Korona-viruset, utsettes konserten med Tøyen Holding til ubestemt dato. Kjøpte billetter vil gjelde for ny dato.

Vi vil sende ut e-post til alle billettkjøpere om ny dato så snart den er på plass, og vi vil annonsere dette på vår nettside og i konsertens Facebook-event.

Vi beklager dette, men håper på forståelse.


Tøyen Holding fyller et stort hull i norsk rap. Det er veldig mange i Norge som lager fengende og estetisk vellykket hiphop, men det er ingen som skriver tekster som Mest Seff & Fredfades. Tøyen Holding er referansetungt og sofistikert, samtidig som det er lættis, politisk ukorrekt og aldri “conscious”. Hagla flyr i alle retninger i det duoen jazzer opp illustrative og dekadente collager bestående av designmatretter, grafitti som den sistlevende punken, Marianne, sneakerheads i rullestoler, marshmallows, turer på vingårder med promiskuøse og frigjorte kvinner, flykaprere, eksotiske matretter, gravstøtter og sjeldne tekstiler.

Siden første album slapp, har duoen gjort noen få, men smekkfulle konserter i byene Oslo, Bergen og Trondheim. Releasekonserten i 2017 gikk over all forventning. Gatene var ikke klare, og det var i hvert fall ikke Paul’s Boutique. Publikummere fikk refundert billettene sine mot legeerklæringer der klaustrofobiske lidelser ble påvist. Andre kom rett og slett ikke inn og måtte nøye seg med en durag fra Platepappa i billettluka (disse ble dessverre utsolgt før Futur store fikk oppdatert Hypebeast fanen sin i Safari og konkludert med at dette var et klesplagg Oslobeboerne faktisk var kapable til å sporte).

Etter at nisselandet Norge fikk surra seg til å catche opp med den selvtitulerte kultklassikeren som allerede er oppe og flørter med tusenlappen på bruktvinylmarkedet, så har fanbasen vokst seg god som en trøffelgris, og hverken Fredfades eller Mest Seff har kunnet ta seg en pinne på byen uten at folk har kommet bort og mast noe vederstyggelig. Etterspørselen for oppfølgeren har blitt større enn neseskatt på nyttårsaften innenfor ring 1.

I håp om å kunne navigere fritt i Oslo sentrum uten å bli overfalt av desperate fans, lirte duoen nylig av seg et livsstils-anthem under navnet “Vito” fra album nummer to. Et lovende hint om at oppfølgeren sannsynligvis kan forventes å være noe i tråd med førsteskiva, dog mer minimalistisk, mystisk og intelligent.

Etter tre år på eik, er duoen tilbake med et nytt mesterverk som klassifiserer til Grand Cru, og dette skal selvsagt feires! Tradisjonen tro kjører man releasekonsert i Oslo, denne gangen på Parkteateret (OBS! celebre gjester på rosteren!). Så blir det kanskje noen turer til de andre storbyer senere ut på året. I skrivende stund gjenstår det bare litt finpuss på miksen og et par Zalto-glass, så kjører vi skiva inn i trykken.

Vi er stolte over å kunne invitere til en all-nighter på Parkteateret, der Tøyen Holding & Mutual Intentions disker opp med klubbkveld etter endt konsert!

Legg datoen i kalenderen, så sees vi på Park!

facebook.com/Mutualintentions

Konsert + klubb: 250,- + avg. / Etter konsert: 100,- +avg. (selges kun i døra)
Kun ståplasser.

Foto: Jan Tore Eriksen

Bill.: 275,- / 125,-Dørene åpner 22:00ID.: 20UTSOLGT