TimeOut pres. Wednesday 5. december

Tove Styrke (SE)

Supp: GRANT (SE)

Etter flittig turnering rundt om i verden, vender Tove Styrke nå endelig snuten hjem. Med seg i bagasjen har hun sitt hyllede album «Sway», og 5. desember besøker hun Parkteatret.

Tove Styrke er Sveriges nye internasjonale popstjerne, og albumet «Sway», som kom tidligere i år, er det beste beviset på dette; Dette er den perfekte popskiva, og kritikerne er enige – anmeldelsene har vært strålende!

«Sway» er dypt forankret i nåtiden uten å være kynisk, fylt til bredden med moderne produksjoner, personlige tekster og elastiske melodier: Kunstnerisk og populærmusikk i en uvanlig vellykket symbiose. Og Tove Styrke skinner om kapp med den boblende musikken – skarp og sterk. 2018 har, og vil fortsette å være, et intensivt år for Tove Styrke. I tillegg til å ha hengt ut med Lorde og Katy Perry, venter nå turne i England og USA i høst, og deretter Norden.

tovestyrkemusic.com

facebook.com/tovestyrke

Det nye stjerneskuddet GRANT har virkelig blomstret i året som har vært, og hun har opptrådd på festivaler som Way Out West. Med det hyllede debutalbumet «In Bloom» i bagasjen, avsluttet hun nettopp sin egne turné. 5. desember kommer hun til Parkteatret sammen med Tove Styrke.

«Jag har de senaste veckorna haft min första bästa egna lilla headline-turné. Nu är jag så himla peppad för att min kompis och lysande stjärnan Tove Styrke gett mig chansen att vara förband till henne! Kommer bli magiskt!»

facebook.com/GRANTofficial

Billetter kr. 200,- + avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 220,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett