Atomic Soul pres. Monday 10. december

Tom Walker (UK)

Supp: Maisie Peters (UK)

Britiske Tom Walker har med sin særegne og vakre stemme trollbundet verden, og nå står Norge for tur. 10. desember spiller han på Parkteatret.

Det var med låten «Leave a Light On», fra EPen «Blessings», at verden virkelig fikk øynene opp for Tom Walker. Låten gikk rett til topps i over åtte land, solgte til både gull og platinum, og har i dag over 110 millioner avspillinger på verdensbasis.

Han vokste opp med å lytte til artister som Ray Charles, The Police og Bob Marley fra farens platesamling, og lærte seg å spille trommer, piano, gitar og bass på egenhånd. I følge BBC er musikken hans vanskelig å kategorisere, men han sier selv at den er en blanding av Hip-Hop, litt blues, litt pop og et hint av reggae – mye inspirert av hva han hørte på da han vokste opp.

BBCs årlige kåring over hvilke artister som kommer til å definere pop-året, trekker frem Tom Walker som en av artistene man burde følge med på, og det samme gjør MTV og Radio 1 i UK. Med over 500-tusen streams daglig og radiolistinger verden over, er dette definitivt en artist man kommer til å høre mye av fremover.

”Tom Walker har en stemme som klorer seg fast i hjertet ditt” skriver Filter Music, og vi kunne ikke vært mer enig.

Velkommen til en av høstens vakreste og flotteste konserter på Parkteatret 10. desember!

iamtomwalker.com
facebook.com/IamTomWalker

Maisie Peters er en engelsk singer-songwriter fra Sussex, med en lidenskap for historiefortelling gjennom sin låtskriving (som ni-åring deltok hun i The Guardians short story-konkurranse!). I 2015 begynte hun å laste opp sin musikk på YouTube, og sangene ble raskt hørt av flere hundre tusen mennesker. I 2017 ga hun ut sin første singel, «Place We Were Made», som har nærmere 17 millioner avspillinger på Spotify. Senere har vi fått servert singler som «Birthday», «Worst of You» og «Ill be there for you».
facebook.com/maisiepetersmusic

Event: facebook.com/event

Billetter kr. 250,- + avg.
Kun ståplasser.
Denne konserten er flyttet fra 12. november. Billett kjøpt til den 12. november, kan brukes den 10. desember eller refunderes innen 12. november klokken 12.00. Kjøpte billetter kan refunderes ved å kontakte Ticketmaster på tlf. 22 82 81 97.

Bill.: 275,-Dørene åpner 19:00ID.: 18UTSOLGT