Live Nation & Yngling pres. Thursday 31. may

The Vamps (UK)

Supp: Trevis

De britiske popyndlingene i The Vamps er klare for Norge! The Vamps er et av Storbritannias mest suksessrike band om dagen, med en fanbase som strekker seg over hele kloden. Nylig fullførte de fire unge guttene sin tredje verdensturné, og til våren er de klare for veien igjen.

Siden de kom på banen i 2013, har Brad Simpson (vokal/gitar), James McVey (gitar), Connor Ball (bass) og Tristan Evans (trommer) knapt tatt en pust i bakken. Det hele startet med fire tenåringers plan om å laste opp punka, akustiske versjoner av hits fra artister som One Direction, Taylor Swift og Bruno Mars, og å gi ut en plate med sine egne stadionvennlige anthems. Internettsuksessen lot ikke vente på seg, og i 2014 kom albumdebuten «Meet The Vamps» – oppfølgeren «Wake Up» allerede året etter. Mellom samarbeid med stjerner som Demi Lovato og Shawn Mendes har bandet vært på hyppige turneer, og hatt en rekke store spillejobber.

Med sommerens tredjealbum «Night & Day» gikk The Vamps for første gang til toppen av albumlista i hjemlandet, og nådde dessuten topp 10 på iTunes i over 20 land. Singelen «All Night», et samarbeid med norske Matoma, har gitt bandet sin hittil største hit, med snart 300 millioner avspillinger bare på Spotify og 2x platinatrofé i Norge. Vi gleder oss til å se dem i Oslo!

thevamps.net
facebook.com/thevampsofficial

facebook.com/event

Support: Trevis
facebook.com/trevisbrendmoe

Billetter kr. 260,- + avg.
Fri aldersgrense, ingen alkoholservering.

Bill.: 285,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alderUTSOLGT