Tuesday 14. april

The Staves (UK)

Supp: Ole & Silje Huleboer

The Staves er søstrene Emily, Jessica og Camilla Stavely-Taylor. Fem år etter debut-EPen slipper de nå albumet «If I Was», produsert av Bon Ivers frontmann Justin Vernon. Siste smakebit ut er låta «Black & White».

Mye har skjedd siden The Staves debuterte med «Facing West». Søstrene holder fast ved de fine harmoniske melodiene som først gjorde dem først kjent, men etter tre år med kontinuerlig turnering med noen av nåtidens største kult-helter (Bon Iver, The Civil Wars, Angus & Julia Stone) har de fått mer erfaring, mer selvtillit og mer inspirasjon før innspillingen av det nye albumet. Justin Vernon ble svæt fascinert av The Staves på turneen deres og har vært sterkt delaktig i å forme albumet som produsent og motivator.

The Staves debuterte på norsk jord på The Crossroad Club noen år tilbake, og bergtok oss med en fantastisk konsert. Mellom da og nå har The Staves turnert med en rekke flokke artister og musikere. De var sist her i november da de gjorde en framragende jobb med å varme opp for Angus & Julia Stone både i Oslo og Bergen.

thestaves.com
facebook.com/TheStaves

Ole & Silje Huleboer har de siste årene laget fine kjærlighetsskjøre låter og gjort noen flotte oppvarmingsjobber for Amason og Marissa Nadler. Duoen har nettopp vært i studio og spilt inn nye låter, og spilte nylig for fulle hus både på både Gaasa og The Crossroad Club. De blir en perfekt start på kvelden før The Staves inntar scenen.

Billetter kr. 200,- + avg.

Bill.: 220,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett