Sunday Digestive Sunday 12. april

The Pinkertons

Har du noen gang oppdaget et nytt band, kanskje ved en tilfeldighet, og innsett at det er akkurat dette du har venta på? Vel, det er følelsen du vil sitte igjen med etter debutalbumet til garasje/blues-rockerne The Pinkertons.

Den selvtitulerte skiva har flere musikalske nyanser enn Pete Doherty har svin på skogen, men går samtidig rett i strupen på alle som måtte mene at rocken er død. Med ett bein i The Sonics’ 60-tallsgarasje, ett i arven etter My Midnight Creeps og ett tredje godt planta i Jack Whites verktøykasse for låtskrivere, er det like trygt å ta med fatter’n på The Pinkertons-konsert som Westerdalsfyren i gjengen med hornbriller og tennissokker. Med debutskiva, utgitt på Oslo Ess’ egne Hakaslepp Records, er The Pinkertons for alvor klare til å ta steget opp i norsk musikkbevisshet.

The Pinkertons har de siste årene albuet seg inn i spillelistene til musikkjennere, og de er på god vei til å runde Østlandets musikkscene. Siden første gig på Total i Tønsberg i 2012, har kompisgjengen frekventert osloklubbene med sin suggererende garasjerock og særegne vokal. Og etter en solid Slottsfjell-konsert i 2013 var The Pinkertons plutselig hjemme i stua di via soundtracket til både Lilyhammer og Dag, og en like sedvanlig tight konsert på Last Train i fjor gikk dem booket til Øyafestivalen 2014. Ifølge Drowned in Sound var The Pinkertons et av bandene det virkelig var verdt å få med seg på fjorårets festival.

facebook.com/thepinkertonsmusic
urort.p3.no/#!/Band/thepinkertonsoslo

Konserten starter kl. 20.00.
Billetter selges i døra – inngang fra baren.

 

Bill.: 80,-Dørene åpner 19:30ID.: 20