Live Nation pres. Monday 12. february

The Hunna (UK) / Coasts (UK)

12. februar gjør de britiske rockerne i The Hunna sin norgesdebut på Parkteatret, sammen med landsmennene i Coasts! 

Selv om de kun har noen knappe år på skuldrene, fører The Hunna arven etter band som Kings of Leon og Foals videre med stolthet, og har på kort tid etablert seg som et av britenes mest etterspurte rockeband. Sommeren 2016 slapp de debutalbumet «100» og turnerte med The 1975, og bare 10 måneder inn i karrieren lå de som nr. 13 på albumlistene i hjemlandet.

Med sin melodiøse indierock har bandet figurert på lister i både England og USA, med hits som «Bonfire», «You & Me» og «She’s Casual».
 Kerrang! har stemplet gutta som «Rock’s Next Big Thing» og høsten 2016 turnerte de med indierock-veteranene Jimmy Eat World. På sin første turné i hjemlandet la de bak seg store venues som London’s Kentish Town Forum og Shepherd’s Bush Empire, og på samvittigheten har de dessuten store festivaler som Reading og Leeds.

thehunna.com
facebook.com/thehunnaband

Med støtte fra blant andre BBC Radio 1, The Guardian og DIY, og begge sine album inne på topp 40 i hjemlandet, har Bristol-bandet Coasts fått en pangstart på karrieren. De har opptrådd på festivaler som Cochella, Glastonbury, Reading og Leed, og spilt for utsolgte hus i både Europa og Nord-Amerika.

I sommer fulgte de opp albumdebutens hits som «Oceans», «You» og «A Rush Of Blood» med andreplata «This Life», breddfull av den type medodier og hooks som har gjort dem kjent for sitt karakteristiske Trop-Pop-sound.

coastsband.com
facebook.com/coastsband

Bill. kr. 250,- +avg.

Bill.: 275,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett