Live Nation pres. Thursday 21. june

The Hodgetwins (US)

Supp: Chris Clarke (US)

I en årrekke har vi sett dem på YouTube og ledd så tårene har trillet. Nå tar The Hodgetwins med seg showet ut på turné, og 21. juni besøker de Parkteatret.

Hvis du trodde de var morsomme på skjermen, bare vent til du ser dem i ekte person! Og, du trenger ikke bekymre deg; Det vi har lagt vår elsk på er akkurat det vi vil få servert på Parkteatret denne kvelden; Ufiltrert og på kanten-humor i ekte The Hodgetwins-stil.

Kevin og Keith, som tvillingene heter, kommer opprinnelig fra Virginia, og har med årene bygd opp en av de mest populære YouTube-kontoene der ute. Med godt over 1 million abonnenter og 400 millioner visninger, er det bare å ta av seg hatten for tvillingparet, og glede seg over at disse guttene snart besøker Norge og Parkteatret!

officialhodgetwins.com
facebook.com/thehodgetwins
youtube.com/askhodgetwins

Support: Chris Clarke (US)
Den energiske stilen kombinert med den livaktige fantasien til Chris Clarke har gjort han til en av de mest underholdende komikerne aktive i dag. Han har opptrådt på en lang rekke stand up-festivaler, klubber og show, bl.a. BET’s 106th Park, Las Vegas Comedy Festival, Gotham Comedy Club, Caroline’s, The Comic Strip og New England’s Funniest Comic Competition.

I tillegg til å ha spilt i utallige filmer og sketsjer, er han også en «comedic food critic». Som medlem av «Teamdaym» er han kjent som «C-Snacks», med over 30 millioner visninger på sine høyst originale og svært morsomme ukentlige motanmeldelser på YouTube.

comediancsnacksclarke.com
facebook.com/comedianchrisclarke
youtube.com/csnacksonsnacks

Bill. kr. 225,- +avg.
Begrenset antall (unummererte) sitteplasser.
Det er et begrenset antall Meet & Greet billetter i salg til dette showet, disse finner du her. NB: ordinær billett kjøpes i tillegg.

Bill.: 245,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett