Live Nation pres. Saturday 21. april

The Dead Daisies (US/AU)

Supp: The New Roses (DE)

The Dead Daisies er klare med ny plate og verdensturné, og 21. april kommer de til Parkteatret! Billettsalget starter torsdag 21. desember kl. 10 hos Ticketmaster.

Med utgangspunkt i 70- og 80-tallsrocken har The Dead Daisies skapt et sjelfullt og tilgjengelig sound der kraftig vokal, bluesriff, store refrenger, sterke hooks og mektige melodier lar Aerosmith, Bad Company og Foreigner møtes.

Dagens band springer ut fra et musikalsk kollektiv med rullerende medlemmer, og inkluderer noen av planetens ypperste rockere. En av vår tids fremste gitarister, Doug Aldrich (Whitesnake, Dio), kompletterer nå besetningen bestående av den karismatiske vokalisten John Corabi (Mötley Crüe, The Scream), bassist extraordinaire Marco Mendoza (Thin Lizzy, Whitesnake), monstertrommis Deen Castronovo (Journey, Bad English, Hardline), og den australske rytmegitaristen David Lowy (Red Phoenix, Mink).

Siden de entret scenen i 2012, har The Dead Daisies tatt musikkverdenen med storm. De har gitt ut tre album og turnert med rockens aller største: ZZ Top, Aerosmith, Lynyrd Skynyrd, Judas Priest, KISS, med fler. De har spilt utsolgte konserter og gjestet festivaler fra Latin-Amerika og USA til Europa og Japan, og bare det siste året opptrådt på store festivaler som Download, Hellfest, Graspop og Sweden Rock.

For tiden er bandet i Nashville med superprodusent Marti Frederiksen (Aerosmith, Def Leppard, Mötley Crüe) for å ferdigstille sitt fjerde studioalbum, som kommer i april 2018.

thedeaddaisies.com
facebook.com/TheDeadDaisies

The New Roses er et av Tysklands mest spennende og vellykkede nye rockeband. De siste årene har de spilt over 250 konserter over hele Europa, med seks egne turneer og oppvarmingsjobber for internasjonale artister som Accept, Saxon, Tremonti og ZZ Top.

Årets utgivelse «One More For The Road» ble deres definitive gjennombrudd med topp 20-plassering og påfølgende utsolgte konserter i hjemlandet. Albumet reflekterer The New Roses’ sceneavhengighet med fantastiske riff, fengende melodier, en organisk rytmemaskin og frontfigur Timmy Roughs briljante vokal. The New Roses er 100% rock, skapt for scenen og for fansen.

facebook.com/TheNewRoses
thenewroses.com

Bill. kr. 325,- +avg.

Bill.: 350,-Dørene åpner 19:00ID.: 18FÅ Bill. Igjen!