Live Nation pres. Wednesday 31. october

The Black Queen (US)

Supp: KANGA (US) + Tennis System (US)

The Black Queen blander elementer fra ulike elektroniske stiler, fra IDM til synthpop, med rytmer og sjel fra R&B.

I 2011 begynte Greg Puciato, vokalist i The Dillinger Escape Plan, og den erfarne tech-mannen Steven Alexander (DEP, Nine Inch Nails, Ke$sha) å jobbe med materiale som avviket vesentlig fra det de har gjort tidligere. Senere samme år ble multiinstrumentalist, produsent og låtskriver Joshua Eustis, kjent fra blant annet Telefon Tel Aviv, en del av The Black Queen, etter at han og Puciato traff hverandre på en Puscifer-konsert.

Puciato hadde lenge hatt en interesse for elektronisk musikk, hans band hadde covret sanger av Massive Attack, Depeche Mode, og til og med Aphex Twin, og han beundret det Eustis hadde fått til med Telefon Tel Aviv. De to delte også en kjærlighet til R&B, en genre som kan påvises gjennom hele Eustis musikalske historie.

I 2015 debuterte The Black Queen med balladen «The End Where We Start,» og kort tid etter fulgte den relativt up-tempo «Ice to Never». Singlene er nært beslektet med Telefon Tel Avivs «Immolate Yourself», og i tillegg inneholder singlene noen av Puciatos mest melodiske og beherskede vokalprestasjoner. Debutalbumet, «Fever Daydream», kom ut i 2016.

theblackqueen.com
facebook.com/theblackqueenofficial

Tennis System er et slikt band du bør oppleve live en gang i løpet av livet. De har spilt med band og artister som The Flaming Lips, Ride, Dinasour JR, Kendrick Lamar og Diiv, på scener som Austin Psych Fest, SXSW, Noise Pop Fest, Echo Park Rising og Air + Style Festival.

Sisteskiva «PAIN» fra tidligere i år, ble spilt inn i Philadelphia med Jeff Zeigler (War on Drugs, Nothing, Kurt Vile) og i Los Angeles med Courtney Ballard (All Time Lov, Anti-Flag).

facebook.com/TennisSystem
Youtube

KANGA er en elektronisk musiker, remixer, produsent og performer, født og oppvokst i Los Angeles. Gary Neuman mener at KANGA er «one of the finest electronica acts» han vet om. I 2016 kom den selvtitulerte debutskiva, og siden den ble sluppet har hun turnert i USA, Canada, Mexico og England.

KANGA har laget remixer for band som 3Teeth og PIG, og samarbeider nå med John Fryer (NIN, Depeche Mode, Peter Murphy) på et nytt prosjekt. I disse dager jobber hun også med sin neste fullengder med den legendariske produsenten Dave Ogilvie (Skinny Puppy, Marilon Manson, Killing Joke).

facebook.com/kangakullt
https://youtu.be/k6jKICoogjA

Billetter kr. 250,- + avg.

Bill.: 275,-Dørene åpner 19:00ID.: 18Kjøp Billett