Albumaktuelle Friday 12. january

The band called Oh

Supp: Vuyo

The band called Oh har siden oppstarten i 2011 gitt ut to EPer og et kritikerrost og Spellemann-nominert album. I 2016 jobbet de med og framførte bestillingsverket «Guerrilla Gardening» for Varangerfestivalen, og i mai i år slapp de første utdrag, «Tree Hugger». Albumet ble utgitt kronologisk i høst, med første låt ute 25. august.

«Guerrilla Gardening» er en ode til det grønne og fruktbare. Musikken trekker linjer til artister som Anderson .Paak, Frank Ocean og The Weeknd, og tilhører en sjanger vi ser former den nye popmusikken på internasjonalt nivå i dag.

Bandet fra Tromsø har tidligere fått enestående og utelukkende positive kritikker for sine uforglemmelige liveopptredener med deres unike tolkning av neosoul-sjangeren. De har lagt godt over 200 konserter bak seg i Norge, USA, Spania og Russland, og etter fullsatte by:Larm- konserter i 2014 skrev Aftenposten at de har et helt spesielt internasjonalt sound.

Bandet består av:
Frode Larsen – vokal og tekst
Morten Steene – bass
Eirik Fjelde – keys
Jonas Karlsen – perkusjon
Arnljot Nordvik – gitar

thebandcalledoh.com
facebook.com/thebandcalledoh

Ole «Vuyo» Småge er født 1988 i Zimbabwe, delvis oppvokst i Norge, Sør-Afrika og Zambia, og hadde sett store deler av verden allerede som liten. Med en far som var svært involvert i frigjøringen av Sør-Afrika og en mor som var dypt investert i namibisk frigjøring, var Vuyo bestemt på å være en verdensborger etter å ha bodd i Oslo i løpet av tenårene.

Etter å ha blitt med i det norske kunstkollektivet «North Of» i høst, er Vuyo nå klar for å vise frem sitt musikalske arbeid. Han starter med sporet «Lord Knows» produsert av Oseias Xavier og mikset av Poppa Lars. En EP som viser frem Vuyos talent som rapper, sanger og produser er ventet i 2018.

facebook.com/vuyomusic

Billetter kr. 220,- + avg.

Bill.: 240,-Dørene åpner 20:00ID.: 18Kjøp Billett