Live Nation & Yngling pres. Thursday 27. february

Tayla Parx (US)

Den Grammy-nominerte sangeren, tekstforfatteren og grensesprengende Tayla Parx, redefinerer sjangre, kjønn, feminisme, populærmusikk og i det hele tatt definisjonen av det å være en artist. Helt fra begynnelsen av sin karriere, har hun konsekvent endret perspektiver – på scenen som performer, som tekstforfatter og som skuespiller.

På et og samme år hadde Parx hele tre topp 10-sanger inne på Billboards Hot 100 – Ariana Grandes «7 Rings» og «thank u, next», og Panic! At The Discos doble platinum «High Hopes» – noe som gjorde henne til den første kvinnelige låtskriveren som hadde oppnådd noe lignende siden 2014.

Vi husker alle Ariana Grandes legendariske album «thank u, next», men det du kanskje ikke kjenner til, er at hele seks av albumets sangtekster har blitt ført i pennen av Tayla Parx. Men hvem sier at det stopper der?! Parx har samarbeidet med Khalid & Normani, Janelle Monáe og Anderson .Paak, samt turné med sistnevnte og Lizzo. Vi har sett henne i «Hairspray», «True Jackson» og «The Walking Dead».

I 2017 lanserte hun sin musikalske solokarriere, da med den kritikerroste mixtapen «Tayla Made». Tidligere i år kom debutskiva «We Need To Talk», og på nyåret skal vi få oppleve dette fyrverkeriet av en performer på Parkteatret!

taylaparx.com
facebook.com/taylaparx

Billetter kr. 260,- + avg.
Fri alder, ingen alkoholservering.
Kun ståplasser.

Bill.: 290,-Dørene åpner 19:00ID.: fri alderKjøp Billett