Yngling & Øya UNG pres. Wednesday 27. march

Sushi x Kobe

Supp: Pen Gutt

Duoen Sushi x Kobe har de siste årene blitt et etablert navn i norsk hiphop, og er kjent som et av sjangerens heftigste livefenomener. Ikke bare har streaming-tallene skutt i været, de spiller stadig på større konsertarenaer. I oktober 2018 ga de ut albumet «Døden Lever Lengst», og i år skal de spre sin musikk fra scener i hele Norge.

Bergens Tidende mener at duoen «lager noe av den mest grenseoverskridende, konfronterende hiphopen i Norden i dag».

Den ene halvdelen av duoen, Onge Sushimane, har fått velfortjent oppmerksomhet som soloartist under sitt egentlige navn Emir. Nå er han sammen med Kobe og DJ Fakethias igjen klar for å skape den herlige Sushi x Kobe-energien!

Det blir med andre ord garantert god stemning når de kommer til Parkteatret for å holde konsert – kun for dere under 18 år. Vi gleder oss!

facebook.com/sushixkobe

Special Guest: PEN GUTT
Pen Gutt blir med som special guest når Sushi x Kobe spiller konsert for de under 18 år på Parkteatret 27.mars.

Pen Gutt er en ung fyr det knytter seg store forventninger til i 2019. I høst spilte han sin første konsert på egenhånd, og ga samtlige fremmøtte bakoversveis. Mange har lagt merke til den fengende singelen «Independent», til og med internasjonale The Fader og The Needle Drop. Dette er ikke hverdagskost for norskspråklig rap. Låta er ute på Terrible Records, som også har utgitt Solange, Twin Shadow, Moses Sumney, Blood Orange og norske Gundelach. Forvent mye av denne moderne og særpregede rapperen. Album er på vei og Pen Gutt kommer til å imponere fra scener over hele landet!
facebook.com/pengutt

Yngling er Parkteatrets konsertrekke rettet mot ungdom mellom 14 og 18 år.
Øya Ung er Øyafestivalens læringsarena for unge som ønsker å få mer kunnskap om, og praktisk erfaring i, å arrangere konserter og festivaler.

Bill. kr. 100,- +avg.
ID: under 18, ingen alkoholservering.
Kun ståplasser.

Bill.: 125,-Dørene åpner 18:00ID.: under 18Kjøp Billett