Saturday 14. december

Sunturns Julekonsert

Den årlige julekonserten med Sunturns, den niende i rekken, går av stabelen fredag 14. desember på Parkteatret. Sunturns-konserten er blitt en fast tradisjon for mange, og konsertene blir fullere og fullere for hvert år som går.

Sunturns består av medlemmer fra blant annet The Little Hands of Asphalt, Einar Stray Orchestra, Making Marks, Monzano og Elva. Bandet debuterte i 2011 med albumet «Christmas», en fullengder med i hovedsak nyskrevet julemusikk. Anmelderne var begeistret, både Dagsavisen og VG trillet terning fem og sistnevnte skrev blant annet:

«Både reflektert, morsomt og skranglende sjarmerende i sine refleksjoner over vinterens uendelighet og kuldas uutgrunnelighet (…) En juleplate der substansen seirer over tradisjonslåst julestemning.»

I 2015 kom oppfølgeren, «Christmas II», og nok en gang haglet femmerne, blant annet fra Stavanger Aftenblad som kalte det «Jul uten bjeller». I 2017 slapp julesupergruppa nok en singel, men dagene med juleturnering er over, og konserten på Parkteatret er eneste mulighet til å se gruppa live.

Velkommen til konsert!

facebook.com/Sunturns

Billetter kr. 260,- + avg.
Kun ståplasser.

Bill.: 290,-Dørene åpner 20:00ID.: 20Kjøp Billett